Vill längta tillbaka och säga fy fan vad roligt.

Har sån himla huvudvärk. Roligt förresten att börja inlägget med något negativt? Men förutom det (plus lite ångest över framtiden) så är jag glad. Men tisdagar är rätt tuffa ändå. Agnes sa imorse att hon tyckte att tisdagen är den sämsta dagen i skolan och jag sa att det är onsdagen, på grund av alla lektioner vi har då. Men nej, tisdagen är nog fan i mig värst.. Det är lixom.. tisdag?



Nu när jag har en mac dator så bjuder jag på mycket fler bilder än innan, även om de flesta är på mig själv..
Idag hade vi skolfoto, jag fick stå i mittenraden - antagligen för att jag bönade och bad om det. Ville verkligen inte sitta. Har man höga byxor så är det inte smickrande att sitta, måste då hålla andan för magen, sträcka på mig (utan att se högfärdig ut?) och hur har man benen? Raka? Det ena över det andra? Nä, sitta är inte min grej. Jag behöver stå upp. Rebecka hamnade framför mig på et stol, jag la handen på hennes axel. Mitt turkosa nagellack skärde mot hennes tröja, jag sa att det inte gjorde något - det är ändå vårt sista kort. Ja, vårt sista skolfoto. Lite ångest..? Ja.

Sitter och lyssnar på Lasse. Kom ihåg mig. Den är så himla fin.
Nu kom jag föresten på mitt största problem för dagen: Vad ska jag ha på mig imorrn? Imorrn har vi natur-dag-med-klassen-långt-ute-i-skogen. De säger att man ska ta på sig något oömt. Oömt för mig är.. ridkläder? Och gummistövlar. Men det funkar ju inte. Man kan ju inte klä sig för fint, inte för sportigt och absolut ite för sunkigt. Jisses vad töntig jag låter. Tar på mig ngåogt som ligger framme bara.

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Du vet vart du har mig och här vill jag stanna.

Kanske börjar det hända saker nu? Som Rebecka skrev, "proud mama :')"
Och för er som vill veta så rullar jag sparrisen runt baconen och inte baconen runt sparrisen.
Busigt!
Och ja, godnatt.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

När vinter isen ligger klar - kom ihåg mig då.

Vilken hemsk natt.
Stoppade i öronproppar och la mig vid halv tolv? Var så himla trött. Men somnade inte, fanns ingen luft i rummet. Vid ett tiden öppnade jag fönstret och dissade öronpropparna för inte ett ljud hördes utifrån då. Somande fort. Vaknade vid tre av åskan. Hunden flåsade och skakade. Hon fick vara på golvet, livrädd. Orkade inte. Stängde fönstret och drog i ett par nya öronproppar. Mest för att slippa lyssa på hundens flåsande. Luften i rummet försvann fort igen. Rummet lystes upp av blixtrarna genom rullgardinen. Strömmen gick. Somnade till slut och när jag vaknade vid elva så dunkade huvudet och min nacke gjodre ont. Eftersom jag knappt sov något mellan fredagen till lördagen så såg jag fram emot att få sova nu, men där sket det ju sig.
Jag avgudar nämligen nätter då jag kan sova tills jag vaknar av mig själv, utan att någon stör mig, som hundarna ofta gör..

Drömde om att jag och mamma var på affären, vi skulle ha vanlig marabou choklad. Det vr slut och skulle aldrig mer tillverkas så det var kaos på affären, alla ville ju ha den sista kakan. Istället så hade de kommit med fryst b-choklad som skulle ätas fryst. Inte gott. I drömmen kom jag även på att jag ville färga håret grönt. Men det blev rött.

Nu ska jag göra allt jag kan för att bli av med huvudvärken.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Härlig galopp runda och kojakt - lördag kväll ja!

Följde med in till stan idag och kollade på H&M's lägenhet, de total renoverar den och ja, det var rörigt.. Tog med mig Pepzi och promenderade på Hälsans stig. Det var mysigt. Bara det att hund folk antagligen är den socialaste folkgruppen.. Brukar alltid ha musik när jag promenerar, men idag njöt jag av tystnaden och hundens tassar mot stigen.

Efter det åkte jag upp till stallet, vid halv sju ungefär. Och ja, det blev en lördagskväll i stallet. Jag njöt av lugnet. Hade radion på men på låg volym, de spelade förfest listan och jag nynnade med. Jag och Dina tog vår(min?) favorit runda, runt kvighagen. Hon studsade och busade som vanligt och jag njöt som vanligt av hennes energi. Vilken donna! Hon har precis lika mycket energi i första galoppen såväl som den sista.

Efter ridturen, vid halv nio ungefär så fick jag gå på kojakt. Några kalvar hade rymt och jag tänkte att jag skulle valla in stackarna. Det gick bra, tills en blev själv kvar. Han förstod inte hur han skulle bära sig åt för att komma tillbaka till sin skrikande mor. Så han blev arg.. och jagade upp mig på en sten. Där stod jag tills han tröttnade. När jag skulle tillbaka till stallet så sprang jag, med mina gummistövlar. Han blängde på mig. Stackarn.


/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Don't matter who you are, just saw you dance all night.

Skulle ta världens sovmorgon i morse hade jag tänkt, vakna klockan elva. Kunde gott få sovit en timma till? Efter att ha dödat en gigantisk fluga vid fyra i natt så gick jag och la mig. Nu funderar jag på att äta kladdkaka och efter det funderar jag på att ta en promenad. Ser ut att vara rätt så skönt ute?



Den här helgen är inte planerad ett smack egentligen och det känns för himla fint!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Someone like you - someone like me?

Har inte startat min egna hp dator sedan jag fick denna fina mac dator. Jag har nog lite dåligt samvete?
Och ja, jag skulle vilja skriva världens längsta blogginlägg, men jag vet inte vad jag ska skriva? För när jag skriver långa inlägg så beror det väldigt ofta på att något är fel och att jag behöver skriva av mig. Men jag har det bra nu.

Idag har vi haft oändliga föreläsningar, men har hållt mig vaken som tur är. Vi har skickat iväg en idé rapport för vårt projektarbete. Jag slapp åka buss. Det var rätt god mat i skolan. Jag har lättat på hjärtat, om roliga saker. Jag har pillat på min mac dator. Jag har bokat en regelbunden tid på sjukhuset nu. Och ja, allt känns bra.

Om en stund ska jag iväg och rida och ikväll blir det mys!
Nu ska min kära mac få lite energi!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

It just feel so good.



Om jag inte var en data nörd redan innan, så ja då är jag det nu helt klart. Har nog aldrig haft så roligt med en dator? Ska slita mig härifrån och ta blå faran till skolan!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen, vad jag tycker om dig min kära skatt!



/S

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig.

Insåg en grej nyss. Jag kommer nuförtiden nästan att bo i mina läsglasögon.. Mac-datorer hela lektionerna betyder huvudvärk om jag inte använder dem. Känns inte så jäkla värt.

Första skoldagen var helt okej. Vi fick sluta vid elva, härligt nog. Har kollat schemat och den här terminen kan jag nog överleva med lite ändringar bara. Imorgon får vi våra datorer! Men vi ska imorrn sitta på en tre timmars lång föreläsning, suck på det.
Efter skolan blev nödvändiga saker fixade. Blev inspererad..? Klickade hem en bok, hehe. Trettiosju kronor. Den är rosa och jag kan säga att det lär bli en hel del högläsning ur den. Pirrigt! Skolböcker och kunskapsböcker är otroligt tråkiga, men inte den här. Dä kan ja säga!

Snart ska jag kolla på True Talent och ikväll tittar nog Tiny Tim förbi kan jag avslöja!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ser på livets ljusa sida med gott humör!


Jag skriver det här väldigt ofta nuförtiden, men fasen vilken häst jag har! Jag skulle inte fungera utan henne. Hon får mig verkligen att må bra, att släppa allt annat. Hur jag skrattar åt henne när hon busar och hur hon får mig att rysa när hon sänker huvudet och börjar arbeta. Hur hon får mig att må är helt otroligt.

Red lektion idag med henne, red med martingal istället för gummisnodd. Fick känna på hur jag ska rida för att få henne att slappna av utan gummisnodden, vilket är jätte nyttigt för mig. Målet är ju att jag ska plocka bort snodden till slut och för att kunna göra det så måste jag ju kunna rida henne avslappnat. Jag är så himla nöjd med dagens lektion, för jag fick verkligen känna hur hon ska gå utan snodden och hur jag själv ska sitta. Och jag är jätte lycklig över berömet jag fick för min egna sits. Inga olater här inte! Trodde att jag hade samlat på mig olater nu under sommaren, men har fått mycket bättre balans och hållning. Så härligt!

Mamma filmade passet och det var nyttigt att titta på! På bandet finns även en provridning på Dina, ett pass där jag hoppade henne, en lektion med snodden och lektionen från idag. Så jag bänkade upp och kollade på allt och jisses vad vi utvecklas! Dinas mer avslappnade steg och min sits.

Vad livet är härligt.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag skulle inte vara någonting utan det jag gör.

Imorse klev jag upp vid nio, det regnade. Gick och la mig igen. Vaknade vid tio, då hade det slutat så då drog jag på mig ridbyxorna. Blev förvånad när jag såg hur rena de var. Lera, svett, säkert hästbajs, alovera, flugmedel, hovolja och allt annat tänktbart gjorde mina blå rutiga ridbyxor mer.. brun rutiga? Vad äckligt, egentligen. Mina ridbyxor tvättas inte så ofta helt enkelt, kanske bortde bättra mig? Rider ju mest hemma nu ändå så, hehe. Men iallafall, drog på mig mina rena ridbyxor och de mönstrade stövlarna, styrde bilen mot stallet och njöt av morgonen. Red ut på en såkallad effektiv galopptur, vet inte om jag eller Dina hade roligast. Lika svettiga var vi iallafall. Vad jag avgudar henne.

På eftermiddagen så hamnade jag i en av vingåkers skönaste soffor, hemma hos Agnes. Vi kollade på Don Juan och ja det var bra, men skum.


Johnny Depp gjorde ju hela filmen iallafall.

På kvällen nu så red jag lektion. Dressyr lektion med Jessie. Åh vad jag tycker om henne. Hon är hel mysig. Lite som min donna. Rödhåriga ston, ja tack!

Imorrnbitti ska jag gå upp vid nio, äta en snabb frukost och sedan ska jag rida lektion med Dina. Sen ska jag ta det lugnt och bara vara. Tills kvällen, då blir det lite kvalité tid med sällskapet.
Så ser min sista sommarlovs dag ut.
ångest.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bara just du kan få mig att skratta åt ingenting.

Just nu mår jag för himla fint. Jag trivs i nuet.
Här vill jag vara.

Bara att hästen fungerar gör mig lycklig. Våra nuförtiden lugna galopper och känslan av att kunna ställa sig i sadeln och låta henne öka tempot. Hur otroligt lätt det är att fånga upp henne igen.
Sitta i favorit bilen med några favorit tjejer. Hur de människorna kan få mig att skratta och känna mig tillräcklig. Bara åka iväg och shoppa och gå på bio, lämna samhället vi bor i för några timmar.
Komma in genom dörren, mötas av samma leende varenda gång.
Bara en sådan sak som att få ta en annan bil från gården utan att någon suckar, kan få mig att le. Inget prat om att min bil måste tankas och allt det där, bara få nyckeln och köra iväg.
Och känslan av att höra "Du behöver inte oroa dig, det där fixar vi på något vis.". Välbehövligt, verkligen!

Någonstans i mitt huvud har känslan funnits, att de kommer sätta sig på tvären. Men idag blev motsatsen bekräftad, jag ska få mina kortare dagar, som förut. Jag fixade förra året så bra med betyg och allt, så det här året ska inte behöva bli svårare - åh. Det känns så jäkla skönt att höra.

Jag är så himla glad.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Våren var som vackrast när du kom till mig.

Ni vet, jag var faktiskt inte själv i smultronstället. Som det faktiskt ser ut som. Men jag kan ju faktiskt inte servera er på sängen hela tiden.



Igår så träffade jag några av mina fina vänner. Vi pratade, åt onyttigt och kollade på film. Vi låg i en av vingåkers skönaste soffor och njöt av Christina Aguileras vackra röst.
Jag passade på att lätta på hjärtat lite också, kändes riktigt bra faktiskt. Pratet gick över till skratt och ja, mina vänner är så härliga.

Idag så tar vi favorit bilen (förlåt puttge) och åker mot örebro med några favorit tjejer!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Du och jag tittar nog i olika speglar, för jag förstår inte vad du menar.

Inatt så gjorde jag och Smulan sällskap hem, en bit. Okej, de tre sista meterna, ungefär. Han sprang bredvid mig och skrek. Mys killen. Klockan kvart i tre låste jag upp dörren, det var rätt kallt ute då. Släckte lampan vid halv fyra, läser en för jäkla bra bok nu. Vaknade nio och var inte ett dugg utvilad, men kunde inte somna om..

Igår var jag på smultronstället, hel mysigt. Tror att min glass hette Cacao eller något sånt. Det var iallafall vaniljglass, chokladglass, grädde, vit, ljus och mörk choklad. Den var underbart god. Även om jag inte är så bra på att frossa glass så fick jag nog nästan i mig halva, efter att ha spillt ut en del av den. Jag kan verkligen inte äta fint. Efter det så blev det en sväng upp på berget med kameran i högst hugg. Det var verkligen högt, men tanke på min höjdskräck. Men klarade mig rätt så bra faktiskt.

Promenerade lite bland alla hus också, Söderköping är verkligen mysigt. Tvär säker på att Söderköping skulle vara stort så slog vi vad. Om Söderköping och Vingåker. I Söderköping bor det 14 tusen människor, åh vad härligt det kan vara att ha rätt ibland. För ovanlighetens skull ni vet.

Man brukar ju se konstiga saker när man är på vägarna, jag tror inte att vi såg något annorlunda? Det konstigaste som hände var att jag gissade rätt på klockslaget med minuten, när jag inte hade kollat på klockan de senaste timmarna. (Det du Rebecka, jag vet att du blir imponerad!)

På kvällen så såg vi på Nycklen till frihet och ja, jag måste erkänna. Den var ruskigt bra. (Den måste du se Rebecka, den får.. nio katter!!) Så ja, ni som inte har sett den, se den!

Slänger in en större bildbomb, så njut!



Undra om man som person kan vara lugnare i en fin stad? Söderköping är fint. Arvika är fint. Katrineholm är fult.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nu kan jag andas, här blir jag kvar för här vill jag stanna.

Sitter och lyssnar på en alldeles för fin låt, får lite smått ångest. Den är verkligen fin. Klappar hunden lite, hon viftar på svansen. Vad jag tycker om henne!



Igår så började egentligen våra ridlektioner, men avbokade. Min hals gör forfarande ont, näsan rinner och rethostan är besvärlig. Sadlade Dina istället. Men jag var grymt irriterad och frustrerad, på allt och ingenting. Egentligen skulle jag kanske inte ha ridit, för min tanke var "Det här kommer ju gå bra..." och suckade. Men så fort jag satte mig i sadeln och skrittade iväg på långa tyglar så blev jag lugnare. Och jag skrattade faktiskt åt henne ett par gånger, för hon blir så ivrig och så super taggad, hon vill bara galoppera. Fick denna donnan bestämma så skulle det vara galopp hela turen och ibland tror jag faktiskt att vi galopperar mer än vad vi skrittar. Hon är alltid lilka pigg i första galoppen så som den sista. Hon ger alltid allt och hennes energi är underbar.

Och hur hon vevar med frambenen i travet, när hon bara laddar. När hon dansar omkring med huvudet högt och med svansen i vädret. Eller när hon bara studsar uppåt och framåt, jag tjoar och släpper henne framåt. Hon är underbar. Hon är pigg, sju dagar i veckan. Och som jag ler när hon kommer in i andra andningen, det låter också så underbart.

Jag har alltid sagt och säger fortfarande att Robin var den bästa, det är han fortfarande. Men jag har ändrat på meningen. "Robin var den bästa ponnyn för mig och Dina är den bästa hästen för mig"

Jag tror att det var meningen att hon skulle bli min, fast jag tvivlade. Men jag tvivlade aldrig på henne, jag tvivlade på mig, att jag skulle ha orken och lusten. Om jag var tillräcklig för henne.

Jag avgudar verkligen min häst.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag såg själva livet i dig när du kom

Jag fixade helgen. Så himla skönt att ha den gjord!
Morgonen på söndagen var rätt så seg, fick kämpa ett par gånger med att hålla ögonen öppna. Innan lunch blev det lite katastrof, men sen fick jag sova en halvtimma. På min tvåtimmars lunch kom mamma med en kebabtallrik som satt otroligt fint. Efter det så sov jag igen, men en hel timma. Eftermiddagen gick rätt så fort, städade i köket, svabbade golv och nattade. På kvällen så blev jag lite ångestfylld, berättade att det var min sista dag och de blev lite ledsna. Pysslade lite extra med allt, kändes lite bättre. När jag gick så öpnnade jag den tunga dörren, vände mig om och bara kollade. Jag log och gick ut.

Spelade hög musik på vägen hem, log ännu mer och parkerade bilen. Var hos sällskapet på kvällen, snorade och hostade ikapp. Kollade på Chuck, som kanske verkade som en ganska så bra serie, även om jag inte hängde med så bra. Kollade också på Borat som jag aldrig någonsin har sett förut, hur har jag kunnat missa?

Imorrn blir det Smultronstället, för er som vill veta!


/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

"Jag ser att du ler - men jag tror att du tvivlar."

Hostar och snorar på, men kan inte låta bli att le ändå. Tjugo i fyra så steg mitt humör, jag fick knalla mot bilen och ja, det kändes för himla fint. Fast jag bara vill att den här helgen ska vara över så mår jag rätt så bra ändå. Jag menar, visst kan saker och ting kännas för jäkla surt ibland, men det finns bättre dagar.

Som igår, som just nu, som imorrn.


/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vart jag mig än i världen vänder så står jag här med tomma händer. Längtar efter något som kan rädda mig.



Vad hände med känslan, "det ordnar sig"?
Mitt samvete får mig att må illa. Skuldkänslor.
Gjort fel, fel. Man lär av sina misstag? Var det ett misstag? Ett andningsuppehåll?

Borde byta nummer, borde ha gjort det för länge sedan. Är trött på att idioter från förut inte kan lämna mig ifred. Jag vill inte byta nummer. Måste jag? Behöver jag?

Visst klarar jag allt, bara om jag vill? Med styrka? Med motivation? Med energi?
Inget hopplöst fall.
Jag grejar det.

I vilken ände börjar man?
Trycker bort alla jobbiga känslor och fokuserar på det bra.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Andas in - andas ut.

Idag när jag parkerade bilen här hemma så stängde jag av motorn, vred upp volymen på musiken och la huvudet tugnt på ratten.
Det löser sig.
Det kommer att ordna sig.
Det gör det alltid.

Skickade precis iväg ett medelande till min mentor, jag behöver ett möte.. med hela högen.
Nu ska jag sova..
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Som att vinka åt en blind, som att skrika åt en döv.

Som en svår och jobbig grej.

Är fortfarande trött efter helgen, men de var värt allt. Skönt att få ett avbrott i vardagen. Den här veckan var från början väldigt planerad, nu är den inte det. Behöver göra sådant som jag vill göra, stallet, träffa vänner som får mig att må bra och få sova. Behöver lite tid för sådant som får mig att må bra helt enkelt.

Ord som får mig att må bra, som får mig att skratta gör mig bara förvirrad just nu. För fort fram? För långsamt fram? Vad vill jag? Något som jag frågar mig själv alldeles för sällan. Jag vill höra mer, mer bekräftelse. Men det får ännu mer fart på mina tankar.

Bara jag klarar av den här sista jobbveckan så kommer jag tygndlöst kunna kliva upp på morgonen. Iallafall tills skolan kör igång igen.



Jag trivs med mitt liv, ändå. Om man bortser från när jag får saker kastade på mig på jobbet. Jag kan ibland göra saker rätt så komplicerade men än så länge har jag rett ut allt som blivit för stort.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ni vet, nya städer - nya människor!

Har i helgen insett:
- Att bilresor upplevs bäst genom att sova.
- Att olika städer ser väldigt olika ut.
- Så i kön i 40 minuter på Mcd är inte så nice.
- Barn är söta.
- Barn är jobbiga.
- Kassörer som spiller ut mat är underhållande.
- Maskerad affärer är de absolut bästa affärerna som finns.
- Underkläder med "bomb effect" är grymt roliga.
- Trosor är tråkigt att köpa. "De ska ju ändå av..?" hehe..
- Att hålla i en coca cola flaska är ett stort ansvar.
- Alla datorer förutom min egna avskyr mig..
- Det är inte så mysigt att vakna till kristen musik som dessutom är på högsta volym.
- "Tomas 40+" var en fin person som under kvällens gång fick oss att skratta.
- "Peter" bowlade för första gången och ägde. (För övrigt en gammal vingåkersbo!)
- Thai kvinnor som är 150 cm långa är de bästa dansarna
- Arvika vet inte hur man dansar - så vi lärde dem. (Stundtals jag, helt ensam på ett dansgolv..)
- I Arvika bor det mest blöjraggare och volvoraggare med stora baslådor.
- I Arvika bor de trevligaste människorna jag träffat.
- Ska man åka taxi kan man inte avra någon mes.
- Det är skönt att åka taxi klockan halv tre på natten.
- Enlig taxi mannen, "fittor ska inte vara på vägen!"
-
Gå en halv mil på natten är inte så jäkla hippt.
- I Arvika finns det mer backar än plan mark.
- I Arvika ska man gå på bron, inte under..
- Det är trevligt när killar med dialekt förklarar vägen hem och dessutom följer med en bit.
- På Mulan så har de mickar nder bordet.
- På Mulan så ler de även snett åt en när man frågor något.
- På Palladium är toaletten på övervåningen.
- På Rajjjens bör man inte medta alkohol.... haha!
- På Olssons Brygga lyssnar man på bra musik.
- Framför scenen på Maggio kunde killarna texterna bättre än tjejerna?
- Arvikas egna coop har de billigaste kassarna.
- Satyer kan vara roliga.

Arvika är något större än Katrineholm, det bor några fler i Arvika bara. Men Katrineholm är en ful stad. Arvika är hemtrevlig och fin.

Olssons brygga: "Där hänger stockholms bögarna, men det är nog bäst där ändå."
Mulan: "Full och desperat, då går man dit. Men intre fören halv ett!"
Rajjens: "Ja, där passar nog ni in.."
Palladium: "Kan vara toppen men kan också vara botten"
Push bar: "Dräggiga och törstiga människor hönger där."
Omdöme av två helt random snubbar som glatt svarade på min fråga. "Vart går man i Arvika?"

Bildbomar kanske någon annan dag!

Jovisst, har också insett hur mycket jag saknar min hund och min häst när jag är borta såhär. Och självklart mina andra fina vänner, men vet ni vad? Jag hade det för jäkla roligt!!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vid protesfabrikens stängsel.

Blev inget jobb för mig idag med tanke på igår.
Istället har jag ägnat morgonen åt att packa väskan och att glo på den.


Den är full?

Vi ska försöka komma iväg om två timmar. Åh, det ska bli så skönt att få åka bort lite. Ha oändligt med roligt och hinna sakna det man har. Ja, som jag faktiskt kommer göra på bara tre dagar. Sådan är jag.

Men iallafall, ha det så bra allesammans - för det ska jag!
Hejdå Vingåker - Hej Arvika!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Får aldrig nog. Får aldrig för mycket. Får aldrig för lite.

Jag vill aldrig mer i mitt liv jobba på ett sådant här ställe igen. Suckar högt och inser att det bara är något jag säger, nästa sommar kommer jag vara där igen, antagligen. Men jag ska söka massor andra jobb till nästa sommar.

Idag rann bägaren över för mig. Jag avskyr när det är kaos, försvunna personer och arga personer som kastar saker. Åh, så fruktansvärt jobbigt..
Efter en helg full av jobb och alldeles för många tidigt mornar så sa kroppen ifrån, tillslut. Jag är absolut inte lat, fast jag klagar. Jag har en stress mage och alldeles för mycket tankar i huvudet. Det var nog inte värre än vanligt, eller jo. Fick springa fram och tillbaka, bokstavligen talat faktiskt.

Men iallafall, magen började krampa, svetten rann, kräkreflexerna satte igång och paniken kom skenande. Mamma fick komma och hämta mig, efter tre timmar. Jag satt i hörnet av toaletten och tårarna rann. När jag bryter ihop så gråter och skriker jag mest, hyperventilerar. Men idag så sa hela kroppen ifrån och det är en så jäkla otäck känsla. Såg inte klart när jag stödde mig mot handfatet, fick andas djupa andetag för att inte ramla ihop. Det är otäckt när det svartnar för ögonen, magen krampar, illamåendet, tårarna och kallsvettig. Det är inte ofta det händer, men när det gör det - då mår jag inte bra.

Efter att få legat på badrumsgolvet i en timma så mådde jag ganska så bra. Gick ner och mötte Pim, "Har du spytt klart nu?" och så gav hon mig en lång kram.

Jag kör på max framtill det blir såhär. Jag gör det om och om igen.


Imorrn åker jag och Effe till Arvika, JA TACK!

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nothing's gonna stop us now.

Kan konstatera att färska råvaror är nog bra mycket härligare än sådana på konservburkar.
(hehe..)
Åh, ja. Jag kan nog inte skriva mer avslöjande än så..!

Härligt med sovmorgon imorrn.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()