Berätta hur du gör.

Jahaja, imorrn blir det att gå tillbaka till verkligheten, stor suck. Jag har trivits ganska så bra i att inte göra ett smack och att bara ta dagen som den kommer. Jag vill inte gå i skola, jag vill göra någon nytta. De känns som jag kastar iväg tiden och bara står här som en stolpe och väntar på bättre tider? Det är så mycket jag vill, men är rädd att inte hinna med. Jag vill att tiden ska gå saktare, men ändå inte. Jag vill ha sommar 2010 och jag vill att det stannar där, eller inte stannar. Men långsamt? Ja, det låter bra.

Sluta tänk, planera och grubbla. Gör det, chansa. Ta risker, men tänk på konsikventerna. Lev det liv du vill leva.

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja, men visst.

Vart ska jag börja?

Att hämta småkusinerna på dagiset i onsdags vad guldvärt! Snacka om att man fick känna sig uppskattad, så jäkla härligt när båda kommer rusade och skriker. Me like!

I torsdags var jag med effepuffen, det var härligt! Vi flummade runt i snön med kamerna, foton finns på facebook för den som vill se. Alltid lika kul/skönt/roligt/awesome att vara med henne.

Igår så gymmade jag, grymt skönt! Var ute och galopperade på min busiga ponny också, härligt! Tog bussen till Agneus & Juliet senare på kvällen och vi hamnade i vämbol, underhållade folk? Ohja.

Idag så har jag pussat på min pålle och nu sitter jag här och gör absolut ingenting, så skönt. Ska vandra hem till Agnes sen, hon ska nämligen få färga mitt hår.

Imorrn blir det gymma, knåpa ihop lite text om Elvis, åka upp till stallet, försöka räkna lite matte & sova som en stock.

Juste gott folk, jag ska på evk snart också vilket jag inte ser fram emot, vill helst bara köra ner huvudet under marken.

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Din blick får mig ur balans.

Får ont i magen av allt tänkande, putta mig framåt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kom änglar.

Det var roligt att våldgästa agneus. Men stackars hade slått upp ett sår över foten, svimmade nästan när jag såg det. Okej kanske inte höll på att svimma, men fick såndär äcklig känsla. Vackert var det inte iallfall, lider med henne!
Vi beställde pizza och kollade på Sex drive, vilken jäkla rolig film säger jag bara.

Och nu sitter jag här och grubblar, vilket jag borde lägga av med! Men vem vänder man sig till när man söker svar på frågor? Jag hatar när tankar snurrar runt i skallen på en och man vet inte vad man ska tänka eller minst sagt säga. Varför söker man sån jävla bekräftelse hela tiden? Det är väl ingen annan som ska avgöra något, bara för att jag tvivlar. Och varför känns det så fruktansvärt skönt när någon bekräftar en? Jag borde hata det, men tvärtom älskar jag det. Jag vill inte känna mig styrd av en annan människa, jag menar vem vill det? Jag vill vara stark, jag vill vara en stark person. Suck! Man är inte mer än människa. Men ibland vill man vara så mycket mer.

Nej, sluta tänk så jävla mycket. Nu ska jag borra ner huvudet i kudden, för imorgon är en ny dag.

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

In the ghetto

Gårdagen så red jag och på kvällen åkte jag och några bruds till donkan för att senare våldgäst Julia. Hos Julia planerades nästa helg lite smått och vi tittade på After the sunset, som faktiskt var okej för att vara en såndär "diamanttjuvsparsomleverettäckligtlyxigtliv". Jag har fortfarande lite dåligt samvete över att jag gegga tandkräm i jossans öga, det skulle faktiskt hamna på nästippen! ;)

Imorse gick jag och mamsen och gymmade, mycket härligt! Efter maten gick vi till factory och hon köpte byxor och jag fick ett uber snyggt linne för att jag hittade byxorn, inte illa!

Ska våldgästa agneeus lite tidigare än tänkt, mamma ska nämligen åka till stallet vid 4 och jag tänker INTE gå i den här kylan. Kvällen spendras med twins och agneeus. :)

Jag har kommit på en ny hobby - våldgästa folk. Det är roligt faktiskt, värt att testa! ;)

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mycket trevlig dag!

Idag har jag spenderat hela dagen i linköping hos bror min. Kan säga det att där finns det folk som åker moppe med skidor och promenerar med hunden klädd i skidglasögon, väldigt roande att se!

Fyndade en hel del idag faktiskt, köpte bland annat en brun herr kavaj för 50 kronor, sitter som smäcken gör den också! Köpte en grön flecetröja som jag ska ha i stallet, 35 kr(!), Stor väska och sminkväska.
Erbjudandet "Packa en påse full med böcker, betala 40 kr" älskar jag, men vem gör inte det? Så vi tryckte ner 20 böcker och de flesta var ju då mina, haha.;)
Morden i Oxford
Baby sug
Död bland främlingar
Bridget Jones dagbok
Överraskningen
Till er tjänst!
Make up boken
Kvinna utan namn
Ondskan
Förräderiet
Systrar av guld
Mina drömmars man
Jenny S
Grabben i graven bredvid
Om en pojke
Hannibal


Fick Snabba Cash av mamsen också! Juste, hittade ett väldigt snyggt linne som också hängde med hem. Ett par svarta Uggs blev det också.
Jag känner mig som en ny människa och jag ska buga åt min mamma som köpte allt.

Nä, nu ska jag slå igång Potatishandlaren!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Shut it down.

Jag sitter och väntar på att pappa ska vispa upp grädde till kladdkakan som står på bordet, underbart va?

För övrigt borde jag plugga till ett religion prov som jag ska ha på fredag, men nej. Har inte orkat öppna boken och kommer förmodligen att panik plugga imorrn och faila på provet. Men jag är så förbannat jävla trött på allt som har med kristendomen att göra! Har man kristen släkt så är det inte lätt säger jag, ibland känenr man sig helt jäkla hjärntvättad. Men nej jag tror inte på det där, jag tror på det som finns i mina tankar. Så nej fy tusan för att jobba med kristendomen, urk!

Jag tänker också skriva att jag går mot bättre självkänsla, eller okej jag har det som mål rättare sagt. Och den här gången skjuter jag skottet rakt och lyckas jävligt bra. haha, börjar redan nu? ooohja. Går mot ett sundare och bättre liv.

Och sen måste jag ju faktiskt få avreagera mig litegranna här va, för det finns verkligen människor till allt! Jävla översittare som tror att dem kan smita under bordet med äckligt jobbiga kommentarer. Men ta ingen skit för sjutton, nu gör vi något åt det. vi sätter dem på plats.

Min kära dator överlevde duchsen med äppeljucie, är dock lite trötter! (:

Nä ni, kladdkakan skriker efter mig!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

i want yout soul.

Sitter här med huvudvärk, träningsvärk men är lycklig som få för den här dagen kan jag leva på lääääänge.
Skolan var till och med nästan rolig idag, blir dock lättare när folket lättar på stämningen, mycket uppskattat!
Var på hälsokontroll idag och fick reda på att jag har bra kondis, vem fan skulle kunna tro de? Skulle kunna sätta mig och söka brandman's utbildning nu på stubben, inte illa va? Behöver jag ens skriva att jag känner mig lite stolt, men jag kört igång med att gymma för att få bra kondis, haha. Överaskande men grymt.
Var på gymmet förut och nu sitter jag bara och njuter, av att få vara glad.

Och lördagen var riktigt jäkla lyckad alltså. Först var mina söta kusiner här och vi hade det mycket roligt i badhuset. Det är inte lätt när två vill åka ruchebana samtidigt!
Sen kom effepuffen och vi käkade på viking för att senare dra till Mathilda, men hamnade efter en stund hos Emelie. Och huvudmålet var såklart parken, vilket var ruskigt roligt. Tänk vad dricka, härligt folk och underbar musik kan göra, det är rena medicinen. Känns som att jag svävar på moln.

Sitter och funderar på orden, Eldvakt, Shine, Flower och möjligtvis Kärlek.
Ett av orden ska placeras på underarmen och ett annat på överarmen, dock i väldigt liten storlek.

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har varit slött här!

Nu är jag äntligen här igen, det har hänt enormt mycket men samtidigt ingenting! (;

Jag ska äntligen beställa ny tatueringstid, me like!
Efter att jag hade ridit idag så plockade Anna, Kristin, Rebecka och Paulina upp mig och vi brummarde iväg till ica och sendan tre kronor med Anna's söta bil! :) Kebab stod högst upp på listan och föresten så har Kristin piercat tungan, mycket snyggt!
Vi kollade på deras hopplektion som jag filmade, blev också att kolla på Sommaren med Göran.
Uppskattd kväll, helt klart! (:

Imorrn taggar jag för att bada med små kusinerna i badhust, busigt!
Sedan kommer Effe till mig och vi rejsar vidare till Mathilda på förfest och sen går vi mot slut målet; parken!

Ska försöka uppdatera på söndag igen! ;)

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ge mig värme!

Sitter här i pyamasbrallor och nördar mer än vanligt, att man aldrig kan slita sig från denna dator!
Väntar för övrigt på att degen ska jäsa klart, försöker mig på att göra korvgifflar, tror ni att det blir lyckat? Jag hoppas på det för jag är vrålhungrig, haha!

Det var jätte härligt väder att rida i och Robin gick som en klocka, kändes som vi galopperade på bomull! Han gick helt underbart fint i galoppen, det ger än verkligen glädjerus när allt klickar perfekt! (: älskade ponny!

Det är söndag idag och veckan är redan planerad smidigt och tight! ;)
Måndag ska jag tillbringa dagen med effe, love it!
Tisdag är det ridlektion.
Onsdag ska jag raka hästen och gymma.
Torsdag ska jag filma när flickorna har hopplektion.
Fredag kanske vi skulle kolla på det, får se vilka som kan?
Lördag är det fest i parken.
Söndag hopaps jag på att träffa kusinerna.

Mellan allt det här ska jag lyckas gå i skolan, rida Robin O,T,F(?),L,S och plugga.
Jag avskyr det där kompendiet som ska in på onsdag, har läxa i engelskan men den skjuter jag upp till nästa lektion! Men är man inte lyckligaste när man har som fullt upp? Ta det lugnt gör man ju när man sover. (;

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det här med stjärntecken.

Jag ska erkänna att jag snodde det här från Effe's blogg, känn dig hedrad! haha (:
Nämen satt och kika lite i hennes blogg och såklart kom tankarna igång. Maj, oxen, jag?

Oxen
+ Trivs i sin familj, är utåtriktad och gillar att röra på sig
- Tjurig, håller sig ofta för sig själv och gillar inte stora förändringar

Maj, oxen, jag? precis.
Jag känner känslan, vad det här stämmer!

Min familj är en hög priotet för mig och där ingår såklart djuren. Jag menar, vad vore jag utan dem människorna?
Utåtriktiad, jag funderar jämt och ständigt vad jag ska göra i framtiden, hur och vad jag ska göra för att få ut så mycket som möjligt av mitt liv. Visst tycker jag om att röra på mig, men är samtidigt otroligt bekväm! Men handlar det om långa promenader är jag glatt på.

Sen kommer vi ju till minus sidan, tjurigheten är dagligen en kamp med verkligheten. För hur lyckas man vara så tjurig som jag oftast kan vara? Det kan räcka med att jag tappar pennan i golvet, att någon avbryter mig, att någon inte förstår, om jag måste göra något som jag inte vill göra, om jag blir stressad, ja nästan vad som helst får mig på dåligt humör. Men samtidigt har jag ett jävla pokerface och mitt humör kan svänga över till glatt humör lika snabbt som du blinkar.
Det som kanske inte stämmer är det där med ensamheten då jag får panik av tanken på att vara själv.
Stora förändringar är inte roligt alls tycker jag. Jag minns en gång när jag var mindre och hink och mamma möblerade om mitt rum därför att jag ville det. Men vet ni vad dem fick göra efter några timmar? Jo dem fick möblera tillbaka! Jag kunde inte somna och blev alldeles yr av tanken på att det inte såg likadant ut.
Nu med åren har det ju blivit bättre men jag tvekar fortfarande vid stora förändringar, det liksom virder om sig i magen.

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag fattar alltihopa.

Här sitter jag igen och som vanligt har jag med mig en stor hög med böcker hem, dasg att köra igång kanske? Men jag gillar't inte!

Ikväll ska jag gå och köpa mig en påse kinapuffar och bädda ner mig och titta på tv, det låter därimot mysigt!

Först innan jag ens lyfter rumpan så ska jag gosa med min lilla favorit, hon är det allra bästa just nu, hon är mitt solsken.


Min älskade som faktiskt fyller 9 år nu i februari.

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fribiljett till himlen.

Du värker som en borr i mina sne steg.
Underbara låt!
Somna aldrig osams med dig själv.
Jag avgudar låten.
Fribiljett till himlen.

Känner mig mosig och hostar som en gasell, inte roligt det.

Jag går bara och väntar på att det ska bli vecka 10 nu, far upp till Norge då med twins&effe då. (:
Det ska bli så skönt att få komma iväg och bara vara.

I helgen måste jag räkna matte och skriva klart ett kompendium om cirkulationen... (y)


jossan, jag, mathilda, agnes, julia och anna innan vi röjde runt i hävla.

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hjärter dams sista sång

det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig
allt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig
du är oförstörd för mig

men tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän
jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen
aldrig älska dig igen

men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig

men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du
älskade älskade du

Hjärta på dig, hjärta på mig, men krossat hjärta för oss.

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Timglas

Jag sitter här hemma nerbäddad med min laptop och lyssnar på Lars Winnerbäck, skönt att få varva ner lite.

Just nu är jag trött på att folk visst tror att man kan klona sig eller ännu bättre - vara på två ställen samtidigt. Jag kan iallfall inte det och kommer aldrig ha den förmågan heller. För när man bestämmer sig för att jaga det som bässta bäst, lugnast, roligaste, trevligaste då väljer man tydligen bort alla andra? Man ger tydligen en total diss till andra? Man ska tydligen välja från början vilka man ska tillbringa livet med, men jag vill kunna leva mitt liv med alla som år igenom det, någon som tänker så? Jag vill inte total binda mig med ett visst antal personer, jag vill träffa alla. Men då är ju frågan, hur mycket orkar man? Jag önskar att jag gick på batterier.
Jag vill slippa känna att jag aldrig räcker till..

Att känslan av lycka helt plötsligt kan försvinna är rent av sorligt, ge mig evig lycka för jag är trött på allt kaos.

Och till alla underbara människor runt omkring mig, det finns inte nog med ord till er men: tack för att ni finns.


Visst är vintern fin, men ge mig sommar nu!

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Meet me half way

Jag hade skrivit ett inlägg men tror ni inte att dator jäveln hänger sig?
Det jag ville säga är att jag slutar tidigt idag, sköööönt! Och ska ikväll rida lektion som jag inte har kunnat göra på 2 veckort för att jag har varit sjuk. Hoppas på ett riktigt svettigt pass ;))

Är för övrigt på riktigt bra humör, den här känslan vill jag ha hela tiden!

Min lilla  bubbe och jag var ute och galopperade lite igår, han är världens mysigaste. Behöver jag säga att jag ser fram emot tävlings säsongen?



/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()