Förberedelser för nyår.

Ikväll
¤ Raka benen
¤Rycka ögonbrynen

Imorrn
¤ Duscha
¤ Locka håret
¤ Köpa lite groggvirke
¤ Komma ihåg pengar, dricka och allt det där som är nödvändigt.

Så avancerat är det för mig. Känns himla skönt! Har inte kännt någon som helst nyårs stress iår, då fest och allt är planerat och klart. Imorrn kommer även kusiner som ska fira min bror som fyller år, fullt hus med andra ord? Ja ungefär.


Visst är blden rar? Alla ser så söta ut, haha!

Ja, ungefär sådär kommer jag nog se ut i år igen. Minus en sidecut och ett stycke mörkare hår är väl skillnaden och lite andra kläder.

Jag har inga höga förväntningar på nyår, högtider har en tedens att kännas överskattade. Jag har förväntningar på god mat (som alla vi tjejer ska laga) och massor skratt.
De blir nog en bra kväll, vi ska ju ha roligt.
Vi ses nästa år, kära blogg.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vart kommer äggena ifrån? Höns!

Alltså, Ängladgård 1,2 & 3 måste vara de bästa svenska filmerna som gjorts i denna tid. De är så älskvärda!

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Såhär på en tisdagskväll..

Är det inte helt fel att titta på en favorit film som dessutom går på fyran.


Sen gör det absolut inget att dessa snygga pirater är med i den filmen heller.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Börjar jag äntligen att lära mig?

Jag vill inte att han ska titta mig i ögonen, jag vill inte se honom le, jag vill inte höra honom prata, jag vill inte känna beröringen av hans händer. Plötsligt är han där och förvränger mig, om och om igen. Jag låter honom alltid hållas, jag låter honom få mig att hoppas. Nu kanske, det kanske blir annat den här gången.

Jag vill inte låta honom få mig att känna mig alldeles pirrig, jag vill inte att han ska få mig att le. För jag slutar aldrig hoppas. Tänk att hans leende kan ge mig sådana förhoppningar, jag lurar mig själv. För jag vet att han bara sviker, jag vet ju det. Det är bara ord, han glömmer bort mig. Jag vill inte bli bortglömd.

Hur många gånger har jag inte tryckt fram hans namn i telefonlistan men sedan lagt ifrån mobilen? Jag är rädd att han inte ska svara. Hur många gånger har jag inte kollat mot hans fönster när jag åkt förbi?

Jag är trött på att bli bortglömd, att bara duga när det känns bra för honom. Jag vill vara så stark, jag vill svika honom. Men jag flyter upp varje gång och är tillgänglig när han behöver mig. Jag finns alltid där, men han bara sviker mig.

Jag vill inte se hans leende.
Men jag vill bara höra de lugnande orden, de ordnar sig.
Ska jag någonsin kunna känna mig självständig, bara för en stund?
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Who needs avenues, Who needs reservoirs, We're gonna show this town

Sitter och tittar på en Harry Potter film som går på tv nu. Måste ta mig i kragen och se den nya, känner mig lite efter, haha! Willy's reklam gick nyss, jag förstod den inte? Intressant, visst?

Var ute och skrittade med Trollet förut, det var härligt. Det var "bara" sex minus ute så vi var ute en timma och lullade i skogen.

Alltså jag har inte så mycket att skriva, men jag är sugen på det.
Imorrn är det sista dagen vi har kinect, gu' vad jag kommer sakna det! Härlig känsla av att ha träningsverk efter att ha spelat, det är ju för satans kul! Efter att jag kört dans spelet så är jag bra sugen på att köpa det, men måste ju veta att vi har en kamera till spelet då. Får hoppas på att pappa kan ta med kameran hem någon gång, för fattig som jag är har jag icke råd att köpa en egen. Riktigt surt!


Tänk vad annorlunda man kan se ut med lite längre hår.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det skulle kunna vara vilken fredag som helst, men idag är det julafton.

Om några minuter är julafton över, känns lite trist men samtidigt skönt.

Jag kände inte sån stor julkänsla för några dagar sedan, men det blev trots allt en bra julafton. Rebecka sa att om man går in med negativa förväntningar kan man bara bli positivt överraskad och det blev jag! Det var en mysig julafton utan stress och dåligt humör. Jag älskar mina julklappar som jag fick iår, de har överträffat sig själva.

Så ja, jag är helt klart nöjd med denna julafton. Det känns ju bra. Det var vad jag behövde!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagen innan julafton.

Inväntar julafton som är imorgon. Julafton är nu för tiden ganska överskattad, om man jämför hur det var när man var ett barn. Men en mysig julafton med god mat och paket kan jag väl få? Det skulle jag uppskatta.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 2 - min första kärlek

Min första kärlek som tog mig någonstans. Vem var det, egentligen?
Pojkvänner i lågstadiet räknar jag bort, för vad visste jag om kärlek då? I för sig har jag inte blivit så mycket klokare på den fronten, kärlek är kompliserat.
Jag nämner inte heller några namn.

Låt oss kalla den här personen nummer ett. Det var i början av sjuan eller möjligtvis sommaren till sjuan? Vad jag sucktade över honom, hans parfym ska vi inte prata om. underbart! Det var ju såklart inte riktigt kärlek, det var känslor som spelade mig ett spratt. Ett tag var han det ända som fanns i mitt huvud, men nej såndär film romantik var det icke, nej nej.

Nästa person kallar vi nummer två. Vilken rar kille. Ett kort förhållande senare var ögonblicket över.

Trean var nog en riktig svärmorsdröm, för sicken kille det var. Han kunde verkligen få mig att skratta! I två omgångar höll vi ihop, ibland var det väl trassligt och ibland var det riktigt bra. Jag vet att det var på högstadiet och att det inte var allt för seriöst, men när jag tänker tillbaka på det så ler jag. Allt var så enkelt med den killen.

Sen kommer vi till den jag verkligen trodde på, jag trodde på fyran. Jag trodde verkligen på oss, de två första månaderna. Han är den killen vi idag inte nämner namnet på, han heter numera idioten och det finns det skäl till. Jag har lovat mig själv att jag inte ska skriva på min blogg och honom för detaljerat. Men jag kan säga att jag trodde att han var en bra kille, fram tills första slaget kom. Han var ingen bra kille och det var ingen kärlek, det var ren hjärntvättning. Men jag kan inte ljuga för mig själv, de två första månaderna var han som vilken annan kille som helst, men sen kom det, förändringen. Han förblev ingen bra kille. Jag önskar att jag kunde göra det ogjort.

Det tog sin tid innan jag släppte fem in på livet, det blev kortvarigt då vi passade bättre som vänner, bara.

Jisses, vad jag känner mig, ja. Men det är jag inte, för tiden är mellan sjuan och tvåan nu på gymnasiet. Så det är fullt normalt, JA!

Såklart har jag vart kär, så jag har svävat på rosa fina moln. Men jag har inte funnit den där kärleken som finns i romantiska filmer. Men det kommer. Som de säger, när du minst anar det.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bara borra in ansiktet i manen.

Det är bland det bästa som finns.
Jag fick panik och letade rätt på den avklippta tussen av Robin's man. Jag hade fören idag inte vågat ta fram den, var rädd att det inte skulle lukta Robin.
Men det gjorde det, en svag doft av Robin. Jag drog in hans lukt. Min underbara häst, vad jag saknar dig.
Lukten kommer att försvinna tillslut, men nu har jag fått det bekräftat iallafall.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 1 - om mig

Det här är svårt, för vem är jag? Det finns så många olika sidor av mig, både bra och de sämre. Men överlag försöker jag att skratta så mycket som möjligt, det är nog min grej. På vintrarna är det dock tufft, får sådana ilningar i min stackars hjärna. Alla som hört mig skratta, ja de förstår nog. Varenda gång jag haft ett skratt anfall, ja då känner jag mig lycklig. Vem gör det inte? Jag är överlag ganska så bekväm men har samtidigt en rastlös själ. Jag är ofta glad, men kan lika fort slå om och bli en aning grinig. Men vänder lätt tillbaka med ett leende mellan öronen. Så ja, humörsväningar. De sämre sakerna är väl att jag gråter ganska så mycket, tål inte stress och är i behov av bekräftelse. Jag vill helst bara vara och vara glad för att jag är jag, men väldigt ofta räcker det inte. Mitt största bekräftlesebehov är nog snacket, att prata. Jag söker omedvetet bekräftelse genom att prata, det kan vara allt mellan himmel och jord, viktiga saker och helt onödiga saker. Men det är nog jag, det har nog alltid vart så.

Jag vill gärna påstå att jag var jag när jag gick i sjuan, för det var det bästa skolåret. Men då ljuger jag nog ändå lite, för den personen som gick i sjuan på vidåkersskolan var fruktansvärt osäker och svag för fel saker. Den tjejen sökte bekräftsele hos fel personer och slutade till slut att älska sig själv, därav det dåliga året som var därefter, åttan. Jag hade så fina vänner (tack och lov), (de jag var osams med då är jag glad över att jag har nu, ni vet vilka ni är!) men ändå så hamnade jag på ett sidospår, som tog mig åt fel håll.

Den personen jag är idag har präglats på det jag har gått igenom, de traumatiska minnena jag bär på, de har format mig. De har inte gjort mig till en bättre människa, men de har fått mig att uppskatta detta någerlunda friska samhälle. Jag blir varje dag på ett eller annat sätt påmind om det jag haft och det tär, därför har jag bekräftelsebehov efter mig.

Jag trivs oerhört bra i stallet. Det är ett ställe där jag finner ro. Kristna går till kyrkan, jag går till stallet.
Och ett till ställe där jag trivs något oerhört är i en publik framför en gigantisk scen, höra muskien dåna i öronen samtidigt som nackhåret reser sig.
Jag trivs också oerhört när jag har människor runt mig som betyder, mina vänner och familjen. Det är alla tiders.

En timma i veckan får jag hjälp att sortera mina tankar, det behövs. För varje timma som går där så lär jag känna mig själv på djupet. Någon dag kommer jag nog underfull med mig själv, ikväll gör jag inte det och därför blev det här inlägget lite halv flummigt skrivet, tror jag? Jag har så lätt att bara glida över tagenterna.

Så vem är jag? Jag är en sjuttonårig tjej som bor i ett gult hus i lilla Vingåker. Är jag lycklig? Ja, idag är jag det.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite tidsfördriv sådär, ja.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – I min handväska
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Platser jag besökt
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Min dag
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min framtid
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden har jag
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Volbeat - fallen



Här sitter jag och dregglar över Volbeat's låtar. Egnetligen skulle jag skynda mig upp och fixa massor, men här har jag suttit i en halvtimma ändå. Beroende av datorn? Jajamen (titta vad jag hitta på scenen)
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gu' va mysigt!

Beställde hem mat förut och åt med familjen med fin glas. Händer inte allt för ofta. Nu har jag gosat ner mig tillsammas med Smulan, vi ska kolla på film. Surviving Christmas som går på femman om en stund.

Ibland är det för himla mysigt att bara mysa. Jag tycker om ordet mysigt! Det lingar fint i öronen. Den här kvällen var gjord för det.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag är det 2 månader sedan..

När jag låg i min säng för två måndaer sedan och grät så trodde jag inte på något. Jag trodde att jag inte skulle orka. Jag sitter här två månader senare. Jag har inte gråtit idag, ännu. Det kommer väl. Den här dagen har vart ganska så bra, jag har skrattatnså jag fått ilningar i hjärnan. En ganska så bra måndag? Egentligen.
Såklart saknar jag honom, varje dag. Men min nya tatuering som var en hyllning för honom, den hjälper mig otroligt mycket. Jag känner lugn när jag tittar på den. Jag vet att han finns där.

Jag har vart en duktig dotter och promenerat med alla hundar och jag har även julbadat dem. Vilken överraskning mamma får när hon kommer hem sen!
Ibland känns det faktiskt himla bra att göra någon nytta! Nu kan hon ju inte klaga på att jag inte ställt in disken i diskmaskinen, ellerhur?
Jag ska ta mig ett glas oboy och glo på tv!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det här med sidvisningar.

Jag kollade nyss på min statiskt för bloggen, i slutet av November hade jag en dag 85 sidvisningar och dagarna efetr var det uppe runt 70 sidvinsingar. Jag vet att man ska kolla på unika besökare. Men 85 sidvisningar? Läser folk min blogg? Mina trogna vänner läser den ju, men de kommer ju knappast upp i 85 visningar på en dag? Skrämmande! Men ändå lite häftigt, haha!



Såhär såg jag ut för ett år sedan förresten. Inte så stor skillnad va? Nja, tror inte det.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ska äntligen få ta en december tur ut i snön!

Jag är nu en sånkallad medryttare.
Klättrar på väggarna här hemma så det ska bli jätte skönt att få frysa om fötterna lite, tro de eller ej. På tisdag ska jag ta den första ridturen, vad jag längtar! Tänk att man kan bli så glad av att få känna häst lukt.

Vi fortsätter leta häst, det gör vi. Men det står lite still på marknaden nu, blir förhoppningsvis bättre i januari. Tills dess ska jag hålla till i ett annat stall.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inception

Galet bra film!
Den är as komplicerad, men så jäkla bra! Klart sevärd!


Sen att denna man är riktigt stilig, det gör det hela mycket bättre!

Imorrn ska jag julhandla, igen.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag vet inte hur jag får ihop det?

Fast jag inte är hemma fören åtta varje kväll så känns det som att tiden står stilla.
Det är snart jul men jag står kvar i november, tror jag.

Sista dagen på teorin imorrn!
Dags att försöka plugga till provet som är imorrn..
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gå hem? nejnej..

Ska snart röra mig till andra sidan skolan för att äta. Sedan vidare till körskolan. Inte så taggad, men det behövs. Teori alltså.
Fick IG i matte provet, känns inte så jäkla kul......


Uppfattade idag att namnet Krösa Maja kommer ifrån sagan Emil, mitt smeknamn är efter en rynkig tant? Hon ser ju glad ut, iallafall.
Känner mig allmänt trög? Såg jag aldrig på busungen Emil som liten? Antagligen inte.
Varje dag lär man sig något nytt, om detär tio år för sent det är ju en annan poäng!

Nä, dags att äta.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det går räääcer fort nu!

Med allt nu, verkligen! Teori på körskolan nu. Bara att hänga med, snart jul för sjutton?

Höll andan ifrån stan och hem till vingåker idag, (nästan) kan det på något sätt vara hälsosamt? Att åka i den silvriga volvon innebär skräckblandad förtjusing.

Ska däcka nu, ska bli så sköönt!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jay Smith, du är en värdig vinnare. Vill du gifta dig med mig?

Så skulle jag nog säga, ungefär.



Du gjorde min vecka.
Äntligen kan man vara stolt över svenska Idol.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Livet rullar på med eller utan mig.

Jag måste lära mig att ta vara på livet, all närvaro. Jag måste lära mig att leva längre på allt skratt och bus. För det är ju den jag är, egentligen. Den där glada tjejen, det har jag alltid varit, förr. Jag måste njuta mer, låta leendet stanna och bara vara.

Var på bup efter lunch, det var ett otroligt givande samtal utan att behöva gråta. Jag fick förklarat för mig varför jag regerar som jag gör, varför jag bara släpper allt.

Jag älskar mig själv, trots allt. Och jag älskar alla andra runt om mig ännu mer, för att de varje dag får mig att le på ett eller annat sätt. Älska är ett starkt ord och jag menar det verkligen.
Även om vi inte träffats på länge eller om vi träffas varje dag.
Får du mig att le någon av sekundrarna när vi pratar?
Ta åt dig.
Du är antagligen en sådan människa som jag mår bra utav.

Jag är inte alltid så duktig på att säga rakt ut vad jag tycker om någon, inte på ett positivt sätt iallafall. Men nu skriver jag ett, på mitt sätt.
Det är inte ovanligt att jag brukar skratta något hysteriskt påväg bort från matsalen, det är inte bara på grund av socker kicken. Det är för sällskapet jag får, det är helt klart deras förtjänst.
Om jag sedan ser allvarligt konstig ut, ja det är en annan sak.
(:

Ibland räcker det med att få bekräftelse i form av ett leende. Allt som är positivt får mig att må bättre.

Vad jag tycker om er, alla som får mig att le. Tänk på det nästa gång jag ser glad ut. Du är en del av det.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Riskettan - check!

Har genomgått riskettn nu, fyra timmar. Det var inte så tråkigt faktiskt och jag var inte påväg att somna en ända gång.
Nästa vecka kör jag teorikurs med Rebecka, ännu ett steg närmare.

Just nu känns faktiskt allt ganska så bra. peppar-peppar ta i trä!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Riskettan - check!

Har genomgått riskettn nu, fyra timmar. Det var inte så tråkigt faktiskt och jag var inte påväg att somna en ända gång.
Nästa vecka kör jag teorikurs med Rebecka, ännu ett steg närmare.

Just nu känns faktiskt allt ganska så bra. peppar-peppar ta i trä!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Och nu då?

Jag valde att inte kliva upp imorse, hade ingen kraft till det. Nu har jag ångest, jag missar mycket på veckans jobbiagste dag. Men nu är jag hemma iallafall, en stund till. Klockan elva ska jag ta bussen in och gå riskettan.
Sen hem och plugga till omprovet jag har imorrn.

Imorrn äre en ny dag och då ska jag gå till skolan.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vart finner man svar?

I min förtvivlan gick jag ut ur dörren, började vandra runt. Hamnade på kyrkogården.
Stod först där bara och grät, lät tårarna rinna. Är det så här det ska kännas? Att vara fri? Fast i sin egen förtvivlan?
Torkade tårarna och gick runt, i en evighet.
La mig på rygg i snön och gjorde en snö ängel, det kändes fint. Men kändes inte bättre. Jag ville ha ett svar. Vad ska jag göra? Vad ska jag göra när förtvivlan tar över? När jag bara gråter?
Jag fortsatte att vandra. Mobilen ringde, de tre som ringde älskar jag något otroligt, men jag kunde inte svara.
Fanns ingen ork till att prata.

Ibland känns allt bara så tragiskt och jag har ingen aning om hur jag ska få iväg den känslan. Ibland känns livet underbart men jag vet inte hur jag ska behålla den känslan.
Ibland är att svart och vitt för mig.

Min största rädsla är att förlora kampen. Att hamna där igen. I det liv jag lyckas komma ifrån, men hur gör jag för att behålla nuet som jag själv vill ha det?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Just vad jag behövde.

Ett traumatiskt minne till.

Värderna var bra, men undersökning gick långt ifrån bra. Jag känner mig mest ledsen och nedstämd.
Jag avskyr vården, verkligen.

Förra undersökningen gick bra, jag fick lugnande och sov när de undersökte mig. Den här gången var det andra läkare och andra sköterskor. De sa att jag inte skulle få något lugnande, vi skulle köra ändå. Jag protesterade försiktigt, jag trodde att jag inte skulle klara det. Men de sa nej, nu testar vi.

Jag fick panik. Slangen kördes ner i halsen och jag fick kräkreflex, jag glömde bort att andas. Jag hostade och paniken bröt ut, jag fick ingen luft. Av reflex så började jag veva med armarna och tårarna började rinna. Jag skrek och slangen drogs ut. Nu efteråt när jag skriver det här så vet jag att det inte var någon fara, men jag fick ingen luft och de höll fast mig.

De avslutade de och jag fick lugnande.
När jag vaknade igen så grät jag.
Kände mig överkörd och allt blev bara så jobbigt. Läkaren såg jag inte, vart var han då?

Jag avskyr vården.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hur gör man?

Ibland förstår jag inte hur jag ska klara mig utan min familj när jag flyttar, men just nu förstår jag inte hur jag ska orka med de. Ibland känner jag mig som en främling i mitt eget hus, vilka är dessa människor? Ibland blir jag galen, så jag bara har lust att skrika.
Hur lär man sig at balensera?
Jag har aldrig vart hemma såhär mycket som jag är nu. Jag behöver min dagliga paus, som sker i stallet.

Ni tycker väl att jag är tjatig, men ibland vet jag inte vad jag ska göra för att göra mig själv och andra nöjda.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har skaffat blogovin nu!

Har inte haft blogovin fören nu, verkar ju himla praktiskt!

Min eftermiddag har vart seg, sen jag kom hem från ridskolan har jag sluttit här och glott. Det här funkar inte längre snart!
Alltså, jag behöver råd. Va fan gör ni icke hästägare? Pillar på navelluddet? Jag blir tokig! Jag vet inte vad jag ska sysselsätta mig med. Jag skulle kunna lägga all energi på att plugga, men vem orkar det?
Börjar bli desperat.
Vad ska jag göra med mina dagar? Jag kan inte ens ta sovmorgon längre, för jag degar så mycket på dagarna, så jag blir inte trött.
Jag har också blivit lat som ett as.
Jag behöver verkligen en häst att motionera, jag blir tokig på att bara umgås med mig själv efter skolan, att vänta på att få sova. Jag är inte van med det här, jag är van med fartfyllda galopper och svettiga dressyrpass.
Den här livstilen jag lever nu passar mig inte.
Jag avundas de som kan njuta av tillvaron och inte göra något vettigt.
Jag är inge bra på det.

Det kliar i fingrarna, jag vill smörja utrustning, klippa manar, kratsa hovar, tvätta rent leriga hovar, olja hovar. Sånt där man gör när man får tid över, sån tid som jag får över nu.

Imorrn kväll ska jag följa med effe och dansa zumba, skaka på rumpan lite!
Tills dess, vet jag inte vad jag ska göra..
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag hela veckan? Ja tack!

Har vart hos Agnes ikväll, vi har ätit gott, i massor. Slöat på soffan framför Röda draken, Hannibal. Visst är han charmig? Det tycker iallafall vi. Vi hade en riktigt mysig lördag kväll, sånt man borde unna sig lite oftare!

Imorrn ska jag kliva upp skapligt, ska ge mig ut på jakt - vita ridbyxor. Mina har blivit lite, hm små?
En bra kvinna reder sig själv, sa min morbror idag.
För visst äre så? Klart det är det!

Jag ler varje gång jag tittar på min nya tatuering, han är med mig, hela tiden. Det känns fint.

Ska ta och försöka sova, det är ju en ny dag imorrn, trots allt.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bild på nya tatueringen!



Hyllning till Robin som avled i oktober, en påminelse om att han är med mig varje dag!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag bär det av mot Norrköping!

Mamma ska äntligen göra sin första tatuering och jag ska smcka dit den femte, känns fint. Lite dumdristig är jag nog, för den här kommer göra för jäkla ont. Men som dom säger, kärlek gör ont.

Ska snart kolla på julkalendern, väntar på att Glisen ska vara med!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blir alldeles sömnig!

Smulan ligger på min bröstkorg, har hakan på hans nacke och datorn i knät. Varmt och mysigt! Dock dreglar han..
Blir alldeles sömning att höra på när han spinner, har svårt att hålla ögonen öppna.
Alla borde få ha en katt som Smulan!

Se så flörtig han är!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()