That's my man.

Gigantisk bild jag vet men bloggar från mobilen så vet inte hur man ändrar storleken då. Men iallafall, skulle skriva att jag avgudar den här katten. Han har världens mysigaste personlighet. /S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma börjar nästa dag.

Jag längtar till söndag kväll. Då ska jag efter jobbet stanna till på en pizzeria och beställa en pizza med köttfärs.. och ett ägg. Jag förstår att ett ägg på en pizza låter otroligt läskigt, men jäklar vad gott det är. Jag ska nämligen jobba ett tolv timmars pass och då är jag fan i mig värd en sådan fin pizza. Så ja, jag ser fram emot söndag kväll. Idag är det fredag.. förmiddag.

Och Markus är verkligen underbar. Hans nya skiva ger mig rysningar. Alla album brukar alltid ha någon låt som är lite sämre än de andra men med hans nya Mänsklig värme så kan jag inte ens bestämma mig för vilket låt som är den bästa - alla är så jäkla bra. Hans texter för verkligen avtryck också.

Och ja, nu i två nätter i rad har jag drömt sorliga drömmar och vaknat på en blöt kudde. Har någon slags natt kris? Drömmer att jag blir ensam lämnad med en otrolig längtan och att jag fastnar i något som jag inte vill vara i. Jag grät som värst i drömmen när han stängde dörren och lämande mig kvar, gråtandes i ett kalt rum. Jag bara skrek och benen skakade. Herrejösses, det var bara en dröm som tur var. Men klart att det suger till i magen när man vaknar. För jag förväntar mig att han ska ligga där i soffan när jag öppnar dörren. Att han ska le mot mig. Och ibland tar jag av mig jackan och går förbi honom. Ibalnd hälsar jag på den andre killen som stryker sig mot mina ben. Jag tar nog honom lite för givet. Kanske. Men det är väl mänskligt, det är väl så man gör ibland. Vissa dagar så kryper jag ner dirket bredvid honom istället. Måste man göra det varenda dag? Tänk om man tröttnar på det? Man kanske måste gå förbi ibland. För när jag lägger mig bredvid honom och andas in, då blir jag sådär jätte kär. Sådär jobbigt längtande kär. Sådär så att det gör ont. Sån där jobbig känsla helt enkelt. Samma sak när jag är sådär trött på kvällen och ligger och halv sover på hans axel, det är lättare att gå hem då. Jag blir grinig när jag vaknar och mutrar men han bryr sig inte. Det är lättare att gå hem då, för då längtar jag bara efter min säng. Jobbigare är det när jag ligger bredvid med huvudet på hans axel och inte vill gå därifrån, då känns timmarna oändligt långa.
Äsh, nu vet jag inte ens vad jag avamlar om längre. Har inte tid att älta en massa skit som Markus sjunger bredvid mig.

Det är lättare att en en relation med djur. Katla, Mira eller Dina skulle aldrig säga nej till mig. Visserligen gör väl inta många andra det heller.

Kalla kårar, idag har jag kalla kårar. Men tänker bort de tankarna. Kan ju försöka i vilket fall som helst.
Jag ska nu titta upp från datorn och prata med de två som sitter bredvis mig. De säger nämligen att det ser ut som att jag har fått ett tak i huvudet..
Ska nog försöka le lite mer idag.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ni**as in Paris



Vad gör man en fredag kväll? Jo man bli lite smått känis kåt och kramar och pussar en b-kändis på kinden..? Katrineholm levererar! Men ja, något för full och något för klämmig - då menar jag inte klämkäck! Hehe.. Men ja fan, jag hade riktigt roligt. Nästa gång kanske jag satsar på att inte få lita många luckor mellan minuterna.

Ja annars händer det inte så mycket. Eller jo det gör det egentligen, men jag orkar inte skriva. Eller jag vet inte ärligt talat om ni bryr er?
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

De kom ut ur sina gömmor och såg sig omkring - men de såg ingenting.

Jag ska sluta upp med att hälsa tyst, sluta ta i hand lite tafatt, sluta att vara osäker när jag frågar något. Man hälsar av en anledning. Man tar i hand av en anledning. Man frågar av en anledning.
Ska helt enkelt sträcka på mig och ge en självsäkrare bild av mig själv. Jag kan vara hur osäker som helst men jag behöver ju inte visa det.
Därimot berömer jag mig själv nu - jag ler alldeles lagom mycket. (Var påväg att skriva "tror") Fan ta ordet tro, man ska veta.

Jag älskar verkligen att vara ledig! I någon dag eller så. Är ledig idag, fredag, lördag och söndag. Men på fredag är det inskolning och på söndag jobbar jag, ja gärna. Jag kan helt enkelt inte vara ledig så många dagar i sträck. Jag blir lat, så fruktansvärt lat.

Idag var jag ledig. Full rulle måndag, tisdag - ledig onsdag - full rulle torsdag, fredag. Perfekt upplagt för mig.
Idag har jag hunnit med att uträtta en massa saker i samhället, tagit en promenad och legat på soffan. Nu ska jag ut till stallet. Så ja, jag älskar att vara ledig - en sån här dag.

Imorrn är sista dagen på praktiken. På måndag är det dags att ta tag i omprov och rester. Eller ja.. kanske på tisdag eller.. fredag? Så typiskt mig.

Ut i solen med er! /S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ryktet säger att han sällan bryr sig, men nu har han allt gjort sig fin.

Jag skulle lätt kunna sitta vid datorn en hel dag och bara lyssna på Lasse - och säkert lära mig något på det. Igår spelades Lasse och Melissa omvarannat i två timmar.



Jag skapade ett album, "Dags att ta studenten". Men jag blir lite deprimerad. Jag vill ju fylla albumet med massa jävla bilder, både fina och fula. Men jag har inga? Blir ändring på det om några veckor när vi klassas som studenter.

Jag kommer aldrig sluta förvånas över hur jävla mycket folk kan förändras.. på kort tid desstutom. En mänsklig faktor?

Dags att åka till praktiken!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fan vad jag är grym!

Imorse var jag inte så aktiv, men det vände! Tog ut hundarna på promenad, kollade på grey's och åt, red en  effektiv galopptur(som jag glatt kallar det), gjorde klart i stallet och fixade, lämnade nyckel hos Agnes, åkte och handlade, färgade håret(har kvar färgen i) och slutligen fick jag ett jävla ryck och lagade mat. Fan, recept är överskattade! Jag kan ju fan laga mat, om jag bara har motivation. Hade i kycklig, kräftstjärtar med dillsmak, creme fraiche, buljong, curry och peppar. Jisses vad jag blev nöjd med resultatet! Blev fyra matlådor och kvällsmat. Näär fåår jaag flytta heeemifrååån? Haha, nä men, ja motivation!

Så ja, det blev en riktigt bra dag trots allt. Ska skölja ur färgen snart och ikväll blir det mys med dh och bb.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Du reser utan mål så nu reser jag mig bort från dig. Jag vet vart jag ska, du säger att du redan har vart där.

Varför sitter jag inlindad i en gosig filt med en hund på varje sida av mig? Jo jag är ledig. Jag är så fruktansvärt dålig på att vara ledig. Skulle kunna plugga, ut och gå eller något. Men nej, jag sitter och kollar på hästar, släp, bilar, jobb. Så ja, jag tittar på sånt som jag bara kan drömma mig bort om. Nu tänkte jag ägna en stund att sitta på Hemnet, bara just därför att det är roligt. Roligt? Att titta på hus? Ja.

Söndagen blev inte som planerad. Var nio timmar i stallet. Katafuckingstrofalt, eller något. Men va fan, vi tar nya tag. Man kan lixom inte bara ge upp, inte efter så här jävla lång tid. Skärpning!

Men ja, som sagt. Hemnet!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det är fan INTE lätt att vara tjej.

Är frustrerad, trött, ledsen, orolig och inte nog med det, hormonerna rusar genom kropen på mig. Vem fan sa att det var bättre att vara tjej?
Fan så sur jag blir på mig själv. Vet ni vad det ända jag tänker på nu är? JOBB. Och hösten. Får smått panik för att jag inte vet vad jag vill göra. Jobba? Plugga? Sticka iväg? Nä. Jag blir nojjig och tror att jag aldrig kommer på en fast tjänst. Nä för jag vill ju gärna ha den serverad direkt när jag går av sommarvikariatet. Men tänk om man då ångrar sig och inte vill jobba på den platsen? Eller tänk om man stormtrivs och verkligen vill jobba där, i resten av ens liv? Typ. Så JA, jag oroar mig. Massor. Borde jag inte fokusera på skolan just nu? Nu när jag faktiskt ändå går i skolan. För snart är det också över.
Fan jag tjatar hål i de som är nära mig, just idag skulle jag verkligen behöva det där kala vita rummet med den gröna stolen - och bara prata. Prata tills jag inte orkar mer. Höra det jag behöver höra för att sluta oroa mig.

Vem vet, kanske får jag en fast tjänst eller en rad direkt efter studenten... eller kanske om tre år?
Åh, måste verkligen sluta med det här, det är ju inte sunt.

Och Biskvi, den jäveln. Ända sedan jag har fått reda på att dom är glutenfria så tvingar de sig hem i vårt hus och ner i min kropp. Jag kommer ju fan rulla fram snart. Skärpning.
Fast den här veckan och förra, det är tack vare hormonerna. Jävla söt sug.

Rebecka kommer antagligen att le när hon har läst det här inlägget, just därför att jag är så negativ. För ja, man kan inte alltid vara positiv, som ni kanske ha märkt.. Åh, saknar skolan....! Eller? Jag vet inte. Saknar nog tryggheten..

Men juste, något postivit kan ni få läsa om! På söndag, ja på söndag. Håll tummarna då. Kanske kan det ske då.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Kyss mig

Alltså den låten, den har fastnat i mitt huvud. Han är som en perfekt blandning mellan Linneros och Håkan. Jisses. Som Håkaaan. Åh. Det är en sån låt som till och med skulle kunna spelas på flaket på studenten, för man blir sådär pirrigt glad av den.. och man blir typ full av energi? Jag gillar den!

Ja annars då? Idag är jag ledig men inte är jag ledig för det, nej. Ska på möte nu snart, sen rida och lasta och efter det blir det en tripp till Odensbacken!
Och vet ni vad? Jag har fått så jääävla ont i ryggen. Dina fick fnatt härom dagen och flög rätt upp i luften ett par gånger och där föddes en smärta, i vänster sida av ryggen. Mamma säger att jag har fått en sättning? Aja. Det går nog över snart. Men det gör ont, hela tiden. När jag står, sitter, ligger och när jag bara finns. Men jag klagar inte, bara informerar er.

Nästa vecka skulle ju bli så himla lugn och skön, men icke. Sofie har bokat upp hela veckan. Praktik lördag, söndag och måndag. Inskolning på tisdag. Praktik på onsdag och torsdag. Inskolning på fredag. Och hade även tänkt försöka jobba lite i helgen. Buuuzy chey. Lite negativ är jag nog allt. Men ja, det är ju trots allt vår väder ute, så mina negativa tankar försvinner lika fort igen.

Det är nästan lite äckligt hur positiv jag är nu? Undra vad det beror på? Måste vara vädret. Och alla bollar jag har i luften nu, har mycket på ingång som jag ser fram emot.

Nej nu måste jag ta på mig vettiga kläder, tanka bilen och köra en mil rätt ut i skogen. Jisses, jag är ju inte ens nervös?
Idag tycker jag om mig själv, helt klart.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

När samvetet inte är fullt av negativ energi, ja då funkar det plötsligt.



Äntligen så fick jag med mig honom! Och det är då absolut inte sista gången heller. Här smids planer!

Och jag är glad. Fast mensvärk som pinar mig. Men ja, glad. Låter hur klyschigt som helst men va fan, det måste vara vädret? För nu är de väl sjutton vår? Jag hoppas och tror det iallafall. Peppar peppar!
Men ja, igår då. John fick rida Mirre, vi tog en sväng i skogen och efter det så fick han med sig ett rött koppel och så fick han springa med när jag red. Oj, hur galet lät inte det där? Jag hade ju givetvis inte koppel på honom, det röda kopplet var ju till hunden som vi fick med oss ut. Vi var ute en timma ungefär och det var verkligen härligt. Trivdes helt klart med det.

Idag så körde vi upp transporten till stallet, vi kör en ny operation - lastning i solen. Nej men, ungefär. Hon ska in i släpet, så är det bara. Men vi kör utan stress och krav. Eller jo va fan, kravet är ju att hon ska in. Men vi fortsätter med den lugna taktiken, för varje lastning ska hon på något vis göra ett framsteg och om det är att hon kliver in eller att hon kan stå still på rampen, ja det avgör vi då.

Och idag så kändes det riktigt bra. Sist vi lasttränade var innan vintern och då stod hon på rampen med en bakhov, idag så klev hon på med båda - då lastade vi av och släppte ut henne i hagen igen. Jag tror ändå på den taktiken. Jag har inte förut kunnat kontrollera mina känslor till hundra, vissa gånger har jag rytit i och andra gånger har jag börjat att gråta. Men nu ska jag fan skärpa till mig. Poker face och tålamod, hon kommer att gå på.

Så ja, idag har jag vart en optimist. Och jävlar vad skönt det känns.

Jag har funderat över saker och ting. Om sommarjobb, lastning, ridning, hästhållning överlag, vart man ska bo och inget av det har lett till något negativt. Det gäller bara att hålla i känslan hårt nu.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Frustrerad med stort utroppstecken

Ja jag lever. Ni ska få en rapport om mitt liv, någon annan dag. För just nu är jag så jäääävla frustrerad. Gjorde en system uppdatering på mobilen och ja, den dog mitt i den. Snällt.. Fy fan.
Lever just nu med den gamla tegelstenen som alltid kommer och räddar mig när mina mobiler dör. Visserligen går det verkligen bara att ringa och smsa och batteriet är värdelöst. Men, ja? Det är väl så det är antar jag.

Mobilen lär ju lämnas in och det brukar ju ta minst tre fucking jävla skit veckor. Eh, jaha? Kul. Blir ännu mer frustrerad när jag tänker på att jag måste ladda hem alla helvetes appar. Jag kommer i nuläget på fem, kanske sex appar.. Och så nåra hade jag ju inte. Åhhhhhhhhhhhh. SUCK.

Det hände såklar igår kväll när jag helst av allt ville gå och lägga mig, så ja det rann över och mina tårar forsade. Gu va ledsen jag blev.
Ibland verkar jag behöva anledningar till att gråta? Alltså då över helt andra saker som också rör sig i huvudet.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()