Konsten att inte lyssna.

Sitter och irriterar mig på grannarna, de väsnas. Har lust att dra igång tävttmaskinen eller höja musiken. Men nej, jag är snäll jag, så jag sitter här med musik som spelar så att den inte hörs och .. tjurar. Fan. Le och hälsa, ja det är så man ska göra. Tänk om jag är påväg att bli en såndär enstörning, som måste bo i en stuga utan grannar på mils avstånd. Nja, jag är nog bara lätt irriterad ikväll.

När får man egentligen duscha som senast? Äh, jag ska duscha i vilket fall som helst.

Fan vad irriterad jag är..
Ska ta tag i allt som jag måste göra ikväll.
Men vet ni vad, på måndag då ska jag dra igång och springa igen. Har inte kommit igång sen jag var sjuk, så ja nu är det nog dags.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Första frukosten, själv.

Äter min första frukost själv. Känns rätt så konstigt, det är ju bara jag och katten här. När jag bodde hemma så åt jag ju med mamma oftast och då hade vi ju både hundar och katter hemma. Saknar Mira. Hon var här en stund igår, tror att hon var ganska så nöjd med besöket. Hon ska få sova här inatt, kommer kännas mer hemma då. Annars så sov jag helt okej inatt, tog ett tag innan jag somande men vaknade inte fören J's alarm ringde. Kattla har fått en baby blå filt av mig, han avgudar den. Det är ju trots allt en mysig film.

Idag ska jag hoppa på bussen en hållplats tidigare än vad jag brukar. Dags att skapa nya rutiner!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Instagram - skaffa det!

Jag sov så himla dåligt inatt. Jag hade mina kuddar i J's säng och det kändes helt fel. Jag har en så himla stark rutin när jag sover hemma, jag ligger på vänster sida på den halv hårda kudden precis tills då jag känner att jag ska somna, då rullar jag över till höger sida och somnar på underbart sköna kudde. Men det funkar inte!

Jag låg på alla möjliga sätt inatt men jag somnade aldrig bra. Visst så sov jag, men inge bra. Dessutom lät det som att bilar körde över våran lägenhet och det visade ju sig att fönstret stod på glänt. Men kanske kan jag sova bättre inatt?

Snorar på som de andra dagarna, ingen feber och huvudet känns bättre. Dina får fortsatt vila, för rider jag idag så kommer jag säkert däcka igen. Så ja, måndag eller tisdag ska jag ge mig ut. Åh, hon lär ha blixtar i huvudet då. Det är enda nackdelen med Dina, att hon får så mycket spöken och blixtar i huvudet när jag blir sjuk och hon får vila.. Men men, det tar vi den dagen!

J ligger fortfarande och sover. När jag sov hos honom så kändes det fel att gå upp, men nu är vi ju hemma hos oss och då känns det bra. Ska ta och kolla i vårt tomma kylskåp efter något att äta.

Förresten, skaffa instagram för sjutton!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En för jäkla fin känsla - att vara nöjd!



Idag har jag flyttat hemifrån. Det har tagit hela jävla dagen. Men fan vad nöjd jag känner mig. Nu är det bara allt små plock kvar och lite saker som ska inhandlas. Nu längtar jag mest över att ta hem mina vänner, släkt och bekanta. Så ja, ni är välkomna hit - allihopa!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Saker händer snabbare än väntat..?

Fan. Nu sker det. Allt som jag har väntat på så länge och så otåligt. I torsdags fick Rebecka jobb. Idag flyttar jag hemifrån. På tisdag så får jag mitt sommar schema. På onsdag så bokar vi resa. På söndag åker vi till Charlie.

Fan igen, jag har packat ner alla mina rena underkläder. Och i vilken jäkla kartong var det i då..?
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

En ganska så rörig tankegång.

Jag vet inte ens vad jag håller på med. Jag drömmer mardrömmar om utlands resor, att jag blir gul i hyn, att jag tappar bort mina reskamrater, att hotellet rasar och att vattnet är kallt. Herregud, ska jag få resfeber innan jag ens har bokat resan?
Något annat som jag drömmer sjukligt ofta, det är att jag åker iväg med Dina till en duktig fälttävlans ryttare och Dina visar sig varje gång vara en riktig talang. Vi flyger över stockar och ner i vattengravar utan att ens tveka. Det är super häftigt.

Annars så bränner jag sjukt mycket pengar på saker till lägenheten. Jag bli alldeles salig över hur fina saker det finns - så då beställer jag det. Eller så går jag i en affär och jag måste bara köpa de där fina sakerna som finns. Och går det inte att beställa från affären och när min tid inte räcker till, ja så köper pappa det åt mig. Jag köper möbler, ljushållare och allt möjligt.. skit. Men jag vill ju evrkligen ha det, så ja..? Varför inte? (För att pengarna tar slut) Eller?

Och jag packar, som ett jävla as. Jag har hela tiden sagt att allt mitt porslin är nedpackat. Men icke. När jag gick ner i matkällaren igår fick jag en chock! Det fanns hur mycket som helst som jag vill ha med mig. Plåtburkar från farmor och gammalt porslin från barndomen.. det var plötsligt fint och nu helt självklart att jag skulle ha med det. Till min lägenhet, eller okej vår lägenhet. Vi kommer ha så sjukt mycket dubbletter.

Jag fick panik när jag vaknade imorse och tänkte att det var fredag, herregud. Men insåg snabbt att det var torsdag och blev lättad. Jag behöver inte börja oroa mig fören imorrn, skänt himla skönt.

Det ända jag är stressad öve rjust nu, i detta ögonblick är att jag inte vet när jag ska hinna kolla på det inspelade DH avsnittet. Det är inspelat med hjälp av J's boxer och jag tvivlar på att det är samma boxer som vi ska ha? Panik över det, måste hinna kolla på avsnittet innan vi flyttar. Fy så töntigt det låter.. Men har blivit för bekväm för att kolla på lilla datorn. Och va fan, de känns skönt att ha såna små problem ibland!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

När man känner det ena eller det andra.

När skuldkänslorna tar över. När man blir orolig över saker. När man inte kan sluta le. När man inte kan sluta skratta.
Vilka känslor behåller man? Vilka vill jag behålla?
"Det är alltid fel människor som har dåligt samvete."

Men hur fan gör man sig av med de känslorna?

Och när man är så glad att man nästan spricker, ska man behålla de känslorna för sig själv? Eller ska man dela med sig? Blir de känslorna mindre eller större om man delar med sig?
Ska man hålla vissa saker för en själv?

Tänk vad några ord kan ge en dåligt samvete. Och tänk vad några oväntade positiva ord kan göra så att man spricker av glädje.
De orden som jag fick skrivna till mig igår tog långt in i själen. Och där kommer de att sitta, så många år till. Och bäst av allt, orden kom från någon som inte ens känner mig. Fick nästan tårar i ögonen. Jisses. Undra om hon var medveten om hur glad jag blev?
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Support - eh ja tack!

Fy fa-a-an vad ont det gjorde. Kanske är det smidigt men inte är det smärtfritt iallafall. Hur mycket ska man egentligen behöva utstå som tjej? Nä men okej, det var just en grej som gjorde fel. Ni som är med i svängarna kan nog gissa exakt vad det avr som gjorde så jävla ont. Klantigt, så klantigt av mig. fast jag har blivit varnad så ja, samma tabbe skedde här.

Nog snackat om det, för jag har mensvärk. Och det gör också ont. Och jag har en finne på läppen! Eller på linjen. Igår var jag så himla svullen i hela läppen och mamma sa att man inte ska klämma finnar. Och den här var inte speciellt mogen.. Men någonstans i bakhuvudet så ekade Agnes röst om att man måste klämma finnar. Så jag kompromissa. Jag stack en nål i den. Och jäklar vad skönt det var efteråt! Är inte alls svullen nu.

Är inte så taggad på att åka på kryssning heller. Mensvärk och ful finne, yes!
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Retard. Eller något.



R klagar på att jag inte bloggar. Kanske ska ta mig i kragen och göra det. Har inte så mycket motivation dock. Folk tjatar mest om mösspåtagning och om gamla Svea, som är ensam.

Jag är lite bitter. Men bara lite. Trivdes så himla bra med långt hår på andra ena sidan och kort på den ena. Och jag saknar den blonda färgen. Jag saknar den röda. Jag saknar allt. Kan jag göra min ena sida lång? Nja, tyvärr. Anledningen till detta förvirrade skrivandet är att jag ska klippa mig idag. Jag ska klippa mitt korta hår. Eller ja, försöker få en fungerande möss frisyr. Lite tråkigt känns det. Men ja, vad gör man? Man väntar helt enkelt.

Och nej, jag tycker inte att mamma och jag är lika. Alls. Finner ingen större likhet? Kanske näsan..?
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()