En famn för mig.

Jag vill ha en blå kort skinnjacka.
Har visserligen hittat en blå, men de är fel modell.

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glad, jag är så glad!

Robin fick vila ifrån allt vad ridning i lördas och imorse var han inte stel. Antagligen var det träningsvärk. Fan jag brusar upp så fort det är något med honom, ångesten kommer springande. Fan vad jobbigt det är, jag måste lära mig att tänka mindre.
Men vad jag tycker om honom, han är baaara mitt lilla monster.

Förövrigt var Pim,Nemo&Stefan här idag, det var härligt. Vi var till badhuset, jag fick agera bakvakt då mina tatueringar inte har läkt helt ännu. De två är verkligen världens härligaste ungar!

Jag har satt bollen i rullning nu, så se upp nu.

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Behöver en knuff framåt.

Ska börja med att säga att dagen spenderades i örebro med släkten, trevligt! Spelade något mario spel, kan ju säga att jag inte var till någon nytta i spelet direkt, men min gubbe var sötast iallfall.

Den 13:e har jag tid i e-tuna, ska man skratta eller gråta? Ta de som de kommer jag vet, men kan ändå inte låta bli att få ont i magen av de.
På tal om ont i magen så ska jag på måndag söka för min mage, de här håller inte längre. Får ont i magen vad jag än äter, blir knäpp av att tänka på alla jäkla mjöl och socker sorter och nu då, är jag allergisk mot mjölkproteinen också eller? Kan det inte räcka med att lactos allergin? Får hålla tummarna för att det inte är gluten allergi iallfall.

Han var stel imorse, fan han var det. Jag orkar inte! Jag vet inte ärligt talat om jag klarar av en behandligns period till, jag har ju äntligen fått komma igång igen, är allt helt jävla förjävels nu eller? Är allt slit som bort kastat nu? Nej, jag orkar inte. Ja jag vet, han kanske inte har ont, men tänk om han nu har det? Ja, jag vet också att han känns fräsch, men tänk om han inte är det då.
Han visar ju inget annat. Imorse var de första stegen stela, men sen ut till hagen trippade han iväg som vanligt. Är det här tecknet? Eller är det bara träningsvärk? Är han fräsch?
Jag hatar mig själv ibland, jag tänker för mycket.
Tänk om det kan få vara träningsvärk.

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

dags att fixa allt, snart.

Fick för djävulskt ont i magen idag vid skolan så jag åkte hem med kvart i 12 bussen, får jag säga att det var grymt skönt?

Fick något ryck och hoppade av vid vidåker - gamla skolan. Jag knallade in i frallan med huvudet högt, tiden på vidåker har stått still medans jag har gått vidare, har blivit äldre, har blivit mognare - jag har kommit någonstans. Men iallfall så hälsade jag på Mona, det var härligt. Jag knallade också upp till sal 12, mitt gamla hemklassrum. Där hälsade jag på Eva min gamla mentor, kunde inget annat att lee uta helskotta. Det var riktigt kul att få prata med henne. Det känns så sorligt att säga "gamla" men ändå på samma gång känns de så jäkla skönt.
Efter det här mådde jag grymt bra.

Men sen vändes det upp och ner i stallet och magen knep ihop sig.
Robin har tydligen vart stel på morgonen nu ett par dagar och jag är livrädd att det är höger ben som spökar, igen. Oh, jag vill verkligen inte, jag ber för kung och fosterland att han är frisk. Vad ska jag ta mig tid om han inte är fräsch? Ush, jag vill inte ens tänka på det!
Men efter lite funderingar så är tanken att han började vara stel just dagarna efter att jag har ökat på ridningen mer. Så om jag har tur kan det vara träningsvärk, jag hoppas verkligen att det är det.
För han känns verkligen bra nu, det flyter verkligen på och han är så jäkla pigg och glad ute nu när jag rider. Sist han var ofräch så kändes det i steget, men nu känner jag ingenting?
Men ska upp imorrn och fodra dem, så ska se hur det är då.
Men för fabian, håll tummarna för honom och mig nu.

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Party at a rich dude's house

Provet i omvårdnad gick galant - very good. FAN VAD SKÖNT!

Är egentligen ganska så grymt fest sugen men morgondagen funderar jag på att spendera hemma. Arbete i omvårdnad, islam arbete och svenska arbete ska vara klart efter helgen. Vem fan vare som bestämde att ett dygn bara ska vara 24 timmar? Idiotiskt, ibland. Får se vart morgondagen bär mig, men ibland är de så fruktansvärt skönt att bara vara hemma, för jag menar min lör&sönd blev ju omedvetet uppbokade.

Ibland undrar jag hur jag orkar? Skolan, stallet, umgås med vännerna, gymma, hunden fyller mina timmar,dagar,veckor och år. Ibland när man stannar upp, som i det här tillfället, så undrar jag hur fan jag orkar. Får ibland lite ångest över att jag aldrig hinner tycka att något är tråkigt. Jag menar, jag hinner aldrig känna att det är tråkigt att vara hemma.
Men hade jag inte hästarna skulle jag gå ihjäl, vad skulle jag annars göra? Vännerna får bollen i rullning, de får upp mitt humör på topp och är bara allmänt jäkla bra. Gymma är grymt skönt, älskar känslan efteråt. Och min käre hund, vem skulle annars vänta på mig, vem skulle annars ligga intill mig när jag sitter vid datorn, vem skulle annars sova hos mig varje natt?
Hör ni? Det är bara skolan som är jäkligt onödig. 2 år kvar, sen kliver jag på med stora steg.

Skönt att få skriva av tankarna lite grann.

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stronger.

Ska börja med att säga att jag har grym träningsvärk efter gymmet, aj som satan.
Har tre saker som ska vara klara i skolan efter helgen, glad? neeej.

På lördag ska jag fira kusinerna - the big ones. På söndag ska jag antagligen till badhuset med kusinerna - the small ones. Har antagligen stavat fel, men de orkar jag inte bry mig om. Social helg det blir!

Idag var det barmark hela ridturen och vet ni vad? Robin hade vårkänslor och bockade, man blev ju faktiskt själv på lite bushumör, haha.

Ke$ha - Take it off
är en grym låt, lyssna på den!

Juste, min kära farmor var här idag och såg mina tatueringar.
"Jaa, så illa var det ju inte och tur att det bara är två stycken."
Jag drar på mitt skadeglädje leende och drar undan kragen på tröjan.
"TRE! Har du tre stycken!?"
Och jag kan inget annat än att le och nicka.

Jag lever ibland på att chocka folk - vilken skön känsla det är, för vem vill vara som alla andra?



/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag, söndag och åter söndag.

En del säger att söndag är en dag som bara framkallar ångest, jag brukar hålla med. Men i vissa fall kan faktiskt söndag vara riktigt skönt att ha. På en söndag kan man sova länge, plugga, kolla på tv, rida eller bara inte göra ett skit. Det är det jag tycker om söndagar för - ingen förväntar sig att man ska göra något på söndagar.

Fast i för sig har idag vart en riktig skit dag, men det är vädrets fel. DET SNÖAR. suck med många utropstecken.

Jag & mamma ska gå på bio vid 7 - Did you hear about the Morgans?

Har redan hittat en fjärde tatuering - är jag knäpp eller knäpp? Men måste erkänna att jag gillar't.

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Livet rullar på.

Var ett par dagar sen, men som rubriken lyder; livet rullar på!

Hade med mig Pim&Nemo på stalljouren, väldigt roligt var det! Vi klappade och luktade på varenda häst. Nu säger Pim att hon saknar Bella, Skorpan, Sture, Fanny, Filip och ja varenda namn på alla hästarna rabblar hon upp. Hur kan hon på en timma ha hunnit att memorera alla namn? Jag lovar, hon missar inte ett ända namn!

Ohhhhh, juste. Jag har tatuerat mig!



Lev livet fullt ut.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lika trofast som en främling.

Norge var toppen, kalas, härligt och underbart. Var skönt att få komma iväg. Jag älskade det.

Idag fick vi sluta vid kvart över 12, det var skönt som satan!
Och jag vet inte riktigt vad jag ska säga, för jag känner mig ganska tom och förvirrad. Har prov imorrn om kroppen och engelska prov på fredag, jag ljuger inte när jag säger att jag inte orkar. Det är helt sant när jag säger att jag inte har pluggat än. Men jag tvivlar när jag säger att jag ska plugga. Är det verkligen det här jag vill? Den som lever får se.

Men imorrn är jag glad, efter klockan tre är jag iallfall glad. För imorrn så smackar jag på tatuering 2&3, det är lycka det. Jag älskar mig själv för att jag tillåter mig att unnas det.

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu drar jag!

Egentligen har jag inte tid att sitta vid datorn, jag måste för sjutton packa! Imorrn åker jag ifrån Vingåker, ifrån Svergie, ifrån allt. Jag ska njuta uta helvete och bara ta det lugnt, jag ska hinna andas.

evk gick okej, kunde ha gått sämre och kunde ha gått bättre.

Hejdå Vingåker!

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Suck.

evk om exakt 15 minuter.
stor jävla suck.
tänk på mig då, för sjutton!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grym låt.

"Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv"

Grymt bra låt, jag älskar den. Är så svag för den låten, den har sån jäkla inblick i livet.
Gabriellas sång, hjälper mig att se verkligheten och att tro på mig själv.

4 ynka dagar, sen åker jag.

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Pusselbitar på plats.

Först och främst vill jag berätta att jag har idag vart i stan brudarna, sedan bar det av hem till agnes. Vi tittade på rec2, den var mest, blodig? Men kan ju säga att jag hoppade till ett par gånger och slutet vägrade jag att se! BLÄ!

Jag blir så trött på mig själv, här sitter jag och inte gör ett skit när jag har en stor jävla hög med massa skit skolböcker som väntar på mig. Kompendiumet om jäkla matspjälkning ska in på onsdag, lika så har jag prov på torsdag om massa lagar. Det här är inte kul!
Varför sitter jag ens uppe nu? Gå och lägg dig människa!
Man är inte mer än människa.

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobbiga känslor.

Idag är det nog en såndär kväll som man bara känner sig tragisk, bussresan var jobbigaste på länge. Molande huvudvärk och kroppen var bara alldeles tung, varför? Jag vet inte. Skulle badat badtunna med brudarna ikväll, var där en stund, men skulle ändå inte bada. Har vart halv krasslig hela veckan och halsen värkte som satan imorse. Så nu sitter jag här och känner mig bara tragisk. Är väl rädd att bli åtsidosatt, bli kvar ensam. Jag intalar mig att det inte kommer bli så, för jag vet; det finns såna här dagar/kvällar, alla känner såhär någon gång. Det går vidare, det blir bättre. Man kan omöjligt vara på topp hela tiden, det vet jag.

Men ändå, känslan av att känna sig så ensam, i en värd full av människor? Hur kommer man ens på idén, man är ju inte ensam.

Det som tynger mest nu är nog den där jäkla evk:n, ligger som en jäkla klump i magen. jag vill inte, jag vill verkligen inte. jag trivs inte i skolan, jag känner mig inte säker. jag känner mig instängd, fyra väggar som kommer närmare, sakta, sakta. men snart sitter man där, ihop klämd.

Jag vill bort härifrån, jag vill testa nya svängar. Jag vill testa något nytt. Åka någonstans där ingen känner en, där ingen förväntar sig något av en. Ge mig en vecka, låt mig testa mina vingar.
Att få åka till Norge i helgen ska iallafall bli förjävla skönt, få chansen att bara vara. helvete vad jag längtar.

Dags att ta tag i saker och börja våga tro på sig själv. Ja tack.



/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kommerintepånågonrubrik.

Ska bädda ner mig och kolla på Oliver & gänget - nostalgi på hög nivå.

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ohja, ojha och varför inte ohja?

Jag tror att jag äntligen börjar få lite koll på vart mina fötter bär mig.

Det var grymt skönt att gymma idag, måste ju medge att jag rent av älskar när musiken dånar i öronen och pulsen stiger. Grym känsla av att känna att man klarar det och snabbt trappar uppåt mot nya mål. Varför gymmar inte alla för? Puttar upp självkänslan några trappsteg, helt klart!

/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()