Okej - jag är redan tillbaka.

Men bara för att berätta några saker.

Först och främst, jag har ännu en gång färgat håret. Jag har exprimenterat. Det blev inte misslyckat men inte särskilt bra heller. Eller? Nja, alltså. Men det känns ju ganska så jag.

Jag avskyr wordfeud just nu. Jag orkar inte spela. Orkar inte vara egnagerad. Lägger innan tiden går ut och får värdelösa poäng. Vi behöver ett break vi två.

Jag har kommit fram till hur min nästa och antagligen största och dyraste tatuering ska se ut. Jisses. Jag är taggad.

Imorrn ska jag springa. Blir alldeles dåsig i huvudet av att ha lov.

Jag har jobbat och det har gått bra. Nästa pass är inplanerat i nästa månad, två delade turer.

Jag har äntligen hittat vad min favorit film hette som jag såg som barn, Änglahund. Grät en skvätt över att den inte finns att köpa eller fixa på andra språk än engelska eller nederlänska.

Ni vet, världens starkaste man. Han har skolat om sig och agerar nu som en Beck och Wallander snubbe, som också gillar alkohol. Men vin. Lite mer kvinnligt. Men helt odugligt. Inte okej. Dög inte ens till att bara små lyssna på deras röster. Vart tog film skaparnas insperation vägen egentligen?

På tal om det. Blev med bjuden att se Stig Helmers story och ja, den var verkligen inte bio sevärd. Kanske i soffan, med en filt och en påse godis. Den var ju rolig ibland, men nja.. Synd det där. Bra tanke, men så mycket mer blev det inte.

Idag när jag åkte hem i från stallet så grubblade jag. Så jag lät mobilen själv välja musik ifrån topplistan och självklart så valde han ganska så dyster och tråkig musik. Fram tills jag var i rondellen. Då kom Mange bjuder och då började jag att skratta. Jag försökte sjunga med i det lilla jag kunde men mest så skrattade jag. Mina tankar försvann och jag tänkte att alla kommer se att jag i just det nuet lyssnar på den låten - fy fan vad töntigt. Men vet ni vad? Jag skrattade och lät låten spelas, ända till sista sekunden. För jag njöt av att kunna bryta mitt tanke mönster och bara skratta.

Morgon dagen kommer att bli en händelserik dag - om jag gör den till det.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ännu en gång ligger jag i min sköna säng, nu klädd i en turkos kick suit. Livet är härligt!

Har nog drabbats av lite blogg torka, kan nog bero på att jag har jullov. Brukar ju blogga när jag är i skolan, oftast.. Jag hade en super fin julafton med släkt och med J. Han tröffade hela min släkt för första gången om ni ville veta och det gick galant. Är för första gången hel nöjd med julafton, för i år var den fin.

Har legat i sängen och grinat till Skönheten och odjuret. Jag avgudar verkligen den filmen!

Idag jobbade jag tre timmar, igår jobbade jag kväll, igår drack jag rosé vin med Agnes och pratade om allt och då menar jag verkligen allt. Miljön, framtiden, jobb, miljöbilar och annat roligt. Jag trivs galet bra med att det inte är någon snö ute. Plus grader =  mjukt i marken = galoppera massor = GLAD HÄST (= ger en glad ryttare)

Jag kommer atagligen inte att blogga igen på ett tag. Håll till godo! Vem vet, någon dag kanske jag slänger in en hel bomb med bilder.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Egen tid - ja tack.

Kom hem vid klockan tre, stack då ut och sprang och efter det så solade jag. Nu ligger jag i sängen och kollar på AFHV och snart börjar Grey's.
Ibland är det så jäkla skönt att vara själv och kunna göra precis vad man känner för.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hur sjutton fick jag plats i en nittio säng.. för bara några veckor sedan?

Potatiosmos med persilje smör i är nog fan det godaste som finns.. Okej jag överdrev lite nu. Men bland det godaste, helt klart. Jag har precis ätit det om ni undrar.

Klev upp tidigt imorse, skulle ha morgon stalljour ute på ridskolan. Det var en minst sagt effektiv stlljour så vi var klara efter knappt två timmar. Då gick jag tillbaka till mig säng och påvägen dit åkte kläderna av stegvis och jag rullade in mig i mitt sköna täcke, med de skönaste sängkläderna vi har. Fy faro var porrig den där meningen lät. Men jag menade det inte så. Tänk er.. mysigt istället. Drog några avsnitt av Danne & Bleckan och kollade på ett annat program också, men det är ju nästan för pinsamt att skriva namnet på. Så vi hoppar det helt enkelt. Sen kollade jag på Musikhjälpen och somnade till det. Hade då två hundar, varav den ena sov i min famn. En grinig katt. En mobil, en tvkontroll och en dator. Frågan är ju som rubriken lyder, hur fick jag plats i min andra säng egentligen? Och då brukar jag ha en tredje hund vid ryggen. Det är faktiskt sinnessjuk skönt att ha en större säng, fast det vill jage egentligen inte erkänna.

Red med Sofia idag, första ridturen i snö var det. Himla mysigt var det! Det ska bli så skönt att kunna rida mer konturnetligt eller hur det nu stavas. För jäklar vad hon var pigg idag. Men hennes personlighet är ju underbar.

Jag sa fatiskt högt igår att jag skulle plugga.. men så blev det ju inte. Så att..
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag vet vilken dy hon har varit i.

Pinsamt det är när man inser att man har stavat fel i rubriken. Men orkar inte ändra det, i förra inläget.
Vet ni? Jag skulle nog vilja bli en chef. Vad för sorts chef spelar nog ingen större roll. Bara jag slapp utbilda mig. Men där gick ju den drömmen i kras, för plugga mer lär jag ju inte göra. Kom på nu att jag är så jävla glad över att slippa räkna matte. Det måste ju vara värsta ämnet. Helt klart.

Idag körde jag av vägen. Rätt ner i diket kom jag. Tur att det var ett litet dike. Och tur att jag tog mih upp.. med plattan i botten. Jag blir så förbannad. Jag skriker och slår i ratten. Lyckades gasa mig upp och kom iväg. Men paniken som uppstår när man märker att vägen svänger men inte bilen, den är rätt otäck. Vadå ha is i magen? Skulle jag ha is i magen? Jag kan inte ens försöka att ha det. Jag drabbas av panik och då rattar jag, fullt ratt omslag. Och så skriker jag. Alla möjliga olika svordommar kommer ut då. Fan vad jag hatar att köra bil när det är halt.

Förresten, jag har pojkvän. Kille, mansvän, you name it. Vi blev officiella igår, på facebook. Jag sa att vi aldrig skulle bli det coh han har nog sagt detsamma. Men vi blev det och nu är vi det. Känns på något sätt lite befriande, det är inte så himla hemligt. Så ja, det känns ganska så rart.

Hade planerat att jag skulle ut och springa men det regnar. Och jag måste plugga.
Men kvällen är ung.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

För lite fysikst - för mycket psykiskt.

Jag är oengagerad. jag är ointresserad.
Nej. Jag är bara trött. Trött på stress hit och dit över arbeten, trött på sky höga krav och förväntningar. Jag är trött på att aldrig ha koll.
Men killarna de är nöjda. Till 100 %. Men tjejerna måste bättra sig, vi är bara nöjda till 89 %. Killarna sover mer, kan det bero på att de trivs bättre i skolan? Killarna super mindre, kan det bero på att de trivs bättre i skolan? Killarna får stöd, kan det bero på att de trivs bättre i skolan?
Vet ni vad? Går man omvårdnadsprogrammet så det ända man gör, det är att supa och röka.

Skönt att man kan vara lite ironisk mitt i bitterheten.

Hästen står fortfarande på vila för att vi inte får på några broddar bak, suuuuuuuck. Jag får abstinens! Vad fan gör alla av sin tid, som inte äger en häst? Jag blir tokig. Rastlös som ett jävla as. Pluggar gör jag också, men inte fan blir jag klokare för det.

Åh.. jag skulle verkligen behöva ut och frysa och svettas om varanat i en timma, på hästryggen. Jisses vilken abstinens jag har.

Har fått inviga min julklapp, ett par knallrosa spring skor. Jag avgudar dem! Det känns ju för sjutton som att man springer på moln.
Så ja, vad hindrar mig nu? Absolut ingenting.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julkänsla, hit och dit.

När man var liten så fick jag inte vara i köket när mamma slog in mina julklappar och var då också så otroligt pirrig över vad jag skulle få. Idag så valde jag tre julklappar och mamma och jag slog in våra julklappar tillsammans med årets glögg. Börjar känna av jul känsla nu.

Annars är jag totalt slut efter en shopping dag med sjukt mycket folk. Ska krypa under täcket och kolla på en jul film som visas på tv. Antagligen kommer jag somna inom en halvtimma.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

När du släcker en ångest så skapar du en annan.

Röster kan vara så svåra att stänga av, särskilt skrikande röster. Jag hör och jag är inte dum. Jag förstår. Även om jag inte vill bry mig alls så gör jag det ändå. Sitter och låter tårarna rulla, stänger igen skol boken och stänger locket på datorn och bara lyssnar. Försöker skilja ut vad de säger och jag hör inte varje ord, men jag förstår. Det är dags nu.

Det är så mycket som man inte kan påverka. Det här kan jag inte påverka. Det är deras beslut. Men tänk om mina skuldkänslor bara kunde försvinna. Det är inte mitt fel. Det kommer aldrig blir det. Men ändå pinar jag mig själv, genom att lyssna.

Har hittat en ny terapi form. Springa. Pressar mig själv och jag njuter av det. Känslan av att orka. Känslan av att sortera tankarna, själv. Bäst är det att ha en peppande låt i bakgrunden, låta tankarna skena iväg samtidigt som jag sätter den ena foten framför den andra.

Det mesta känns bara jobbigt nu. Försöker ta en dag i taget eller i själva verket, ett problem i taget..
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Samma nätter väntar alla.

Försöker pussla ihop vardagen med mörka kvällar och frusna grus vägar. Kan inte påstå någonstans att det är lätt. Oroar mig för mycket. Tänker för mycket. Känner för lite.

Har skrivit ihop ett CV nu. Bara personligt brev kvar. Och alla jävla skol uppgifter också. SUCK.
Fan så deprimerande.
/S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

som en dans genom tagg trådar.

Har kollat på varenda bild och film från den här omtalade kvällen och fasen vad roligt jag hade! Det ända vettiga jag har gjort ikväll är att pussats och beställt hem lite julklappar. /S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()