STAND BY ME - Playing for Change

And darlig darling, stand by me.

Vart ska jag börja?
Jag börjar med att säga att den här låten är grym.

Och det andra jag säger är att dressyr clinic OCH utrustnings clinicen ( som jag till slut gick på) var super, man fick sig ett hugg där. Posetivit, posetivt för sjutton!
Jag tyckte verkligen om det.
Pia red grymt bra och man hängde med som i en dans och utrustngs clinicen fick en verkligen att tänka efter.
Tiden innan som spenderades hos kära effepuffen var mycket uppskattad, det behövdes byta lite känslor och ord, verkligen! Vi håller även på att smida en pln hon och jag med det kan jag inte avslöja något om, min mamma fick veta om det och hon är icke så posetiv, men vad spelar det för roll? I dont caaare.
Inte den är gången iallfall.
(:

Inatt har jag för övrigt sovit hos tobbelobbe, mysigt? ohja!
Åkte dock hem ganska skapligt då jag red idag och vad kan jag säga mer än att jag älskar min häst som attans?
Dock lite minus i kanten idag för att jag inte fick stopp på honom när vi galoppera och att han var så jäkla smutsig. Men förstår honom, har ju inte kunnat galopper på flera månader men det där med att smutsa ner sig förstår jag inte, men det är väl hans grej så kör till!
Och jag kan ju även säga det att våran lilla maskot som är en gris för dom som inte vet var väldigt terroserande idag, men ack så söt han är ändå! Han är uppfostrad ändå eftersom han kommer när man ropar "grrrriseeen!" och från och med idag kan sitta på komando. Jag säger då det, man kanske ska byta ut hunden mot en gris istället?! haha.
Ikväll har jag och mamma haft myskväll med pizza, godis och en jäkla bra film, bröllopsduellen. För övrigt har jag nog världens bästa mamma, fast det har jag ju vetat länge, haha.
Och jag känner att jag är väldigt posetiv för stunden?
Goood feling!

Nä jag har tyvärr inte tid att sitta här längre, måste plugga!
Men jag vet att jag kommer bli sittandes en stund till, facebook, spotify, hästnet, bukefalos och min sköna soffa är ju svårt att stå emot.

Sskoglundh



Ibland har man en riktigt bra hår dag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I WILL DIE IN YOUR PLACE - Nomy

Har överlevt fösta dagen på lovet nu allafall, min åsikt är att en veckas lov är onödigt, varför inte kunna få ha 2 veckor istället? För på en vecka hinner man inte vila upp sig för då vill man bara göra massor saker och tillslut blir bara allt så rörigt!

Jag började dagen med att plugga som sagt, jag skrev om näringslära och försämrad aptit hos äldre, var det kul då? Nej det var det inte!
Sedan när mamma kom hem från jobbet, vilket var tidigt så åkte vi ut til hästarna och självklart började det regna när vi kom upp till stallet. Men lugnade ner sig efter ett tag och då drog jag med mig Sofia ut på en promenad med Robin och "den svarta" (hunden) och vi eller jag iallfall hade väl tänkt mig en lugn promenix men icke! Vi kom upp i power walk och fick upp riktigt flås medan vi pratade om allt mellan himmel och jord.
Sen blev det direkt vidare till konsum och köpa macka för att sedan gasa ut till Vårnäs där det var dressyr clinic med Pia Fälth, det var grymt att se! Vilken häst och ryttare, vilket samspel! Jag blir helt sjuk av det, jag vill bara rida,rida,rida ännu mer, jag vill ha en frisk häst, jag vill jobba häcken av mig helt enkelt, för dressyr är det bästa som finns, enligt mig. Sån grym känsla!

Och imorrn blir det att gitta till Österåker där Effe bor och senare på kvällen ska jag på clinic igen, men då är det utrustnings clinic!

Idag fick jag upp ögonen när jag öppnade tidiningen också, så jäkla onödigt.
I lilla vingåker, klart folk fattar.
Fattas väl bara att dom skriver mitt namn i fet jävla stil för att förtydla det ännu mer?
Nej tack, det behöver inte skrivas om det.
Suck.

Nu blev jag på dåligt humör men de ändrar snart min kära Spotify lista.

Sskoglundh

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

NU MÅSTE VI DRA - Ken Ring

Eller är jag här för att stanna?
Jag heter Sofie Skoglundh och jag ar nog säkerligen vandrat mellan 4 eller 5 logar sådär, för jag tröttnar alltid för jag aldrig kan avgöra om det blir för personlig eller opersonligt? vad kan man inte skriva och vad kan man skriva egentligen? Det är ren ut sagt skit svårt, som person är jag öppen med mitt liv men det kanske inte alltid är passande på en blogg?
Jag har iallfall bestämt mig för att göra ett nytt försök och kanske är jag här för att stanna eller så blir det så att jag drar snart, men det kan bara tiden avgöra.

Jag sitter nedbädd i min soffa med filt och kuddar med min söta dator och lyssnar på min käraste spotify lista, för tillfället har rubriks låten fastnat på mitt huvud och den spelas mer än en gång nu kan jag säga, skön låt!
Jag ska snart ta och plugga lite hade jag tänkt, vård och omsorgsarbete står på schemat och ja då kan du väl gissa vad jag går för linje? Ja juste, omvårdnad går jag och är väl inte helt inne på rätt spår i livet för vill väl egentligen gå hästgymnasie men klarar inte av flytten, ännu! Och ja då fick du också reda på att jag håller på med hästar, men mitt hästintresse går lite segt nu då min häst gick omkull och fick ont i knät, efter en behandling så är han nu under igångsättning, vilket går ganska segt då jag är van att vara ute och träna och tävla, så det är lite trist.
Du märker nog ganska fort att i det jag skriver finns det en viss förvirran och det har du rätt i att tycka för så är det också, jag är en förvirrad person som inte vet ett skit vad jag ska göra av mitt liv, jag försöker alltid få ut högsta svängrum i mitt liv men ibland har jag lite för bråttom och missar dom viktiga delarna, men jag börjar inse att jag måste släppa lite på gasen och leva i nuet.
Men som sagt det jobbar jag på!

Jag ska få arslet ur vagnen och göra en kopp varm choklad och sätta mig och börja skriva om matsiutvationen om en äldre människa, visst låter det spännade? Nej jag vet men sånt måste också bli gjort, tyvärr!

Sskoglundh


Min söta lille vän kan få stå för första bilden här.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()